Σελίδες

23 Νοε 2011

Σαλτιμπάγκοι ...




Αν θα βάλει την υπογραφή του στις δεσμεύσεις που ζητάει η ΕΕ ρωτήθηκε ο Καρατζαφέρης και κείνος απάντησε:
«Δεν μπορώ να παίξω με το ψωμί του μη προνομιούχου Ελληνα»!
*
Θαυμάστε τους! Οι σαλτιμπάγκοι του ΛΑ.Ο.Σ. νοιάζονται για «το ψωμί του Ελληνα»!
Ποιοι;
  • Αυτοί που ψήφισαν το μνημόνιο και έκοψαν όχι μόνο το ψωμί, αλλά και τα ψίχουλα του Ελληνα.
  • Αυτοί που ζητούσαν την έλευση του ΔΝΤ (σ.σ.: οργανισμός που τόσο νοιάζεται για «το ψωμί του Ελληνα») και το ζητούσαν πριν το ξεφουρνίσει ακόμα κι αυτός ο Παπανδρέου:
«Το ΔΝΤ είναι ένας πράγματι σκληρός παράγων. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τον διερευνήσουμε»(Γιώργος Καρατζαφέρης, συνέντευξη Τύπου, Θεσσαλονίκη, 8 Απρίλη 2010).
«Είχαμε μιλήσει με την κυβέρνηση Καραμανλή πριν από 15 μήνες για αναδιάρθρωση του χρέους και προσφυγή στο ΔΝΤ» (Γιώργος Καρατζαφέρης, «ΝΕΤ», 18 Μάρτη 2010).
  • Αυτοί που (λόγω της έγνοιας τους για «το ψωμί του Ελληνα») ωρύονταν από βήματος Βουλής, γίνονταν σημαιοφόροι της κατάργησης του 14ου μισθού και διά στόματος Καρατζαφέρη έλεγαν (Πρακτικά Βουλής, 2/12/2009):
«Ακούω από την καραμέλα της αριστεράς περί κεκτημένων κάτω από εκβιασμούς οι οποίοι έγιναν σε αδύναμες κυβερνήσεις που εύκολα προσχωρούσαν για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Και να θυμίσω πώς μπήκε ο 14ος μισθός στους νεότερους. Οταν ο Καραμανλής τσακώθηκε με τα ανάκτορα το 1963 ήταν έωλος και μετέωρος στον ανένδοτο αγώνα που έκανε τότε ο Παπανδρέου, ο Μητσοτάκης και οι άλλοι. Τότε, εκείνη την εποχή ο Πιπινέλης, προκειμένου να δημιουργήσει μια ευφορία έδωσε τον 14ο μισθό. Πού υπάρχει; Είμαστε η πλουσιότερη χώρα του κόσμου; Πού υπάρχει;»!!!
*
Αυτός είναι ο Καρατζαφέρης και το (συγκυβερνών με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ) κόμμα του, ο ΛΑ.Ο.Σ, που ενδιαφέρονται για «το ψωμί του Ελληνα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου