Σελίδες

18 Νοε 2011

Εδρασαν πάλι οι προβοκάτορες... κουκουλοφόροι του συστήματος.



Εδρασαν και πάλι χτες οι γνωστοί προβοκάτορες κουκουλοφόροι, που στόχος τους είναι το χτύπημα του εργατικού λαϊκού κινήματος.
Χτες το απόγευμα, γύρω στις 5.05, κουκουλοφόροι που είχαν ξεκινήσει μαζί με την πορεία στην οποία συμμετείχαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΝΑΡ, ΕΕΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ (μ-λ), η λεγόμενη αντεξουσιαστική κίνηση, «Δεν πληρώνω», ΣΕΚ κ.ά., επιτέθηκαν με μολότοφ και πέτρες σε δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν μπροστά στη Βουλή επί της Βασ. Σοφίας, με τους τελευταίους να κάνουν χρήση χημικών.

Το ίδιο σκηνικό στήθηκε και πάλι από τους προβοκάτορες (είχαν φτάσει με την ίδια πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία) και τις αστυνομικές δυνάμεις στην πλατεία Μαβίλη λίγο μετά τις 6 μ.μ., με χημικά από την πλευρά των ΜΑΤ και πετροπόλεμο από τους κουκουλοφόρους.
Συνολικά χτες, από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ, είχαν γίνει 90 προσαγωγές και 13 συλλήψεις. 
Στον «Ευαγγελισμό» νοσηλεύτηκε χτες ένας τραυματίας από τα επεισόδια.
Στη Θεσσαλονίκη
Σκηνικό επεισοδίων στήθηκε αργά χτες το βράδυ και στη Θεσσαλονίκη. Οι γνωστές ομάδες των προβοκατόρικων - παρακρατικών μηχανισμών στην περιοχή του Σιντριβανίου πέταξαν μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ, τα οποία, στη συνέχεια, τους προώθησαν προς τα πανεπιστήμια. Οι κουκουλοφόροι με ορμητήριο τα πανεπιστήμια άρχισαν πετροπόλεμο εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ που είχαν εγκατασταθεί μέσα στη ΔΕΘ. Αρχικά, μια διμοιρία των ΜΑΤ και στη συνέχεια πολλαπλάσιες δυνάμεις μπήκαν στο πανεπιστήμιο και προχώρησαν σε προσαγωγές.
Εν χορώ, οι μηχανισμοί δημιουργούν τις συνθήκες για να προχωρήσει στην πράξη η κατάργηση του ασύλου.
Μετά τις διαμαρτυρίες του Πρύτανη, οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν.


Μικρό φωτογραφικό δείγμα προβοκατόρων, κουκουλοφόρων, παρακρατικών, φασιστών, χιτών, ταγματασφαλιτών, ασφαλιτών, "αναρχοαυτόνομων" (συνεργατών)..., χαφιέδων, δολοφόνων, υπηρετών του συστήματος γενικότερα (τσιράκια σε διατεταγμένη υπηρεσία)...

































































3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/11/11, 3:50 μ.μ.

    Ο Νοέμβρης 2011 δείχνει ξανά "Eπιστημονική" Xούντα !!!
    AYTO Σημαίνει Αντίσταση και ... Eπιστημονική Αντίσταση !!! ΕΜΠΡΟΣ !!!
    Δε λυπάμαι τα γηρατειά που φεύγουν - τα μωράκια που έρχονται άθελά τους να ζήσουν σκλάβοι, να πεθάνουν σκλάβοι, σ' έναν κόσμο ελεύθερων αφεντάδων. Θα τους μαθαίνουν: η σκλαβιά τους χρέος εθνικόν και σοφία του Πανάγαθου!... Πότε θ' αναστηθούν οι σκοτωμένοι; ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗΣ, 20 Oκτώβρη 1973

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/11/11, 4:04 μ.μ.

    Τι σχεση εχουν οι οπορτουνιστες (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΥΡΙΖΑ...) και τα λαμογια που αυτοαποκαλουνται αναρχοαυτονομοι, ή πληρωνω ή δεν πληρωνω, με το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ?
    ΕΧΟΥΝ τον ιδιο στοχο: το λαικο κινημα και το ΚΚΕ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ αποδεδειγμενα υπογειες διασυνδεσεις αυτων των χωρων με το παρακρατος, με τις μυστικες υπηρεσιες, με κεντρα υποπτα και αντιδραστικα (φασιστικα).
    ΠΟΙΟΣ μπορει να εξηγησει, με την απλη λογικη, την αρνηση των οπορτουνιστων να καταδικασουν την πρακτικη και τις δολοφονικες επιθεσεις των κουκουλοφορων εναντια στο λαικο κινημα και τελευταια εναντια στην μεγαλειωδη συγκεντρωση του ΠΑΜΕ στο Συνταγμα?
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.
    Αυτοι ειναι, φασιστες, κουκουλοφοροι, ταγματασφαλιτες, τσιρακια του συστηματος σε διατεταγμενη υπηρεσια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/11/11, 6:49 μ.μ.

    http://www.antarsya.org/index.php?option=com_content&view=article&id=474:2011-10-20-17-00-18&catid=62:2009-05-03-17-02-46&Itemid=119

    ΑπάντησηΔιαγραφή