Σελίδες

17 Οκτ 2011

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ...



ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ
Εκπαιδευτικά Blue-Ray discs για τη σχολική χρονιά 2011-12. 
Κάθε δίσκος περιλαμβάνει: ανθολόγιο ομιλιών του Άδωνι Γεωργιάδη, σε πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων όπως τα εγκλήματα του συμμοριτισμού, το μνημόνιο μας έσωσε απ’ την πεινά, προσωπικές αναμνήσεις της Άννας Διαμαντοπούλου απ’ τα σχολικά της χρόνια, τα 3 τελευταία επεισόδια της τούρκικης σειράς “Πειρασμός”. Μια παραγωγή της “Αννούλα ΑΕ”. Διατίθενται και σε φλασάκια.
 ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ
Στάνη 32 τετραγωνικών στην Κάτω Τραχανοπλαγιά Ημαθίας. Απαραίτητη προϋπόθεση η πληρωμή του ειδικού τέλους ακινήτων (4.567 ευρώ).

 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ
Εργαζόμενος με 3 παιδιά και εισόδημα 9.500 ευρώ πουλά γνήσιο-συλλεκτικό εκκαθαριστικό της εφορίας με επιστροφή φόρου 34 ευρώ. Σπανιότατο! Μόνο σοβαρές προτάσεις.
 ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Ο “άνθρωπος του μόχθου” προσφέρει 10 ευρώ στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, με την ελπίδα το παράδειγμά του να ακολουθήσουν κι άλλοι, ώστε να γλυτώσει ο Θ. Πάγκαλος της φυλακής τα σίδερα… που στo κάτω-κάτω είναι για τους λεβέντες.
 ΖΗΤΕΙΤΑΙ
Νέος και νέα, με ή χωρίς αλυσιδόμπαλα στο πόδι, για ευκαιρία καριέρας. Μισθός: 1 τόστ με ζαμπόν και τυρί άψητο, 1 ελιά και ένα ποτήρι νερό. Διαπραγματευόμαστε πριμ παραγωγικότητας (2ο ποτήρι νερό ή μισή φέτα ψωμί μπαγιάτικο). Στείλτε βιογραφικά: tetoious_thelo@sev.gr ή στο oxi_de_tha_ginoume_india@gap.gr
 ΧΑΘΗΚΑΝ
Μερικές δεκάδες χιλιάδες που επισκέφτηκαν το 37ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή. Βίντεο, φωτογραφίες και λοιπές πληροφορίες μπορείτε να στείλετε στο: ta_grigora_ftyaria@astika_mme.gov, αν και δε θα δείξει κανείς τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου