Σελίδες

5 Οκτ 2011

Προβοκατόρικο και κατάπτυστο δημοσίευμα.



Ανακοίνωση της Αχτιδικής Επιτροπής Κοκκινιάς - Κορυδαλλού - Ρέντη του ΚΚΕ για χτεσινό δημοσίευμα της «Αυγής»
Με αφορμή χτεσινό προβοκατόρικο και κατάπτυστο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΑΥΓΗ», που κατηγορεί ότι το ΚΚΕ σε συνεργασία με ακροδεξιούς προπηλάκισαν χρήστες έξω από τη μονάδα του ΟΚΑΝΑ στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, το Σαββάτο 1 Οκτώβρη(!), η Αχτιδική Επιτροπή Κοκκινιάς - Κορυδαλλού - Ρέντη του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή της τονίζει:
«Παρά τον πηχυαίο τίτλο της ΑΥΓΗΣ και την προσπάθειά της να "δέσει" την ιστορία της με την ανακοίνωση του συλλόγου των εργαζομένων του ΟΚΑΝΑ, κάνει μια τρύπα στο νερό. Οχι μόνο γιατί η ανακοίνωση του συλλόγου των εργαζομένων στον ΟΚΑΝΑ δεν αναφέρεται σε κανένα πολιτικό κόμμα, πόσο μάλλον στο ΚΚΕ, αλλά και γιατί ο αποκλεισμός της μονάδας του ΟΚΑΝΑ που οργάνωσαν γονείς του 6ου Γυμνασίου και του 4ου Λυκείου Νίκαιας δε συναντιέται πουθενά με τις θέσεις και την πρακτική του ΚΚΕ.

Είναι φανερό λοιπόν ότι η "ανακάλυψη" του δημοσιογράφου δεν είναι απλά αποκύημα της φαντασίας του, αλλά εντάσσεται στη συστηματική προσπάθεια της ΑΥΓΗΣ να διαστρεβλώσει τις θέσεις του ΚΚΕ, ότι δήθεν στρέφεται κατά των χρηστών.
Τους ξεκαθαρίζουμε για άλλη μια φορά. Το ΚΚΕ στρέφεται κατά της βάρβαρης πολιτικής της πλουτοκρατίας και των αστικών κομμάτων που γεννούν τις αιτίες της τοξικομανίας, ωθεί νέους ανθρώπους στην κόλαση των ναρκωτικών. Εναντιώθηκε και θα συνεχίζει να αποκαλύπτει και να οργανώνει την πάλη του λαού ενάντια στους νόμους που διαιωνίζουν τη ναρκω-εξάρτηση, όπως τον τελευταίο, που προβλέπει και τη λειτουργία των μονάδων του ΟΚΑΝΑ στα νοσοκομεία και που ψήφισαν από κοινού ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ. - ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ.
Η ΑΕ Κοκκινιάς - Κορυδαλλού - Ρέντη του ΚΚΕ στηρίζει την πάλη των εργαζομένων στις μονάδες Υγείας και απεξάρτησης, τον αγώνα των συλλόγων και των μαζικών φορέων της περιοχής ενάντια στην κρατική διακίνηση της ντόπας, στη διαιώνιση της ναρκω-εξάρτησης, στο διαχωρισμό σκληρών και μαλακών ναρκωτικών. Παλεύοντας ταυτόχρονα για ενίσχυση στους τομείς της πρόληψης, της αντιμετώπισης και της επανένταξης, με βάρος στην ενίσχυση των στεγνών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ. Αυτά εκφράζονται και στις μαζικότατες συγκεντρώσεις των συλλόγων και των μαζικών φορέων της περιοχής, όπως την Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη, και καμία σχέση δεν έχουν με αποκλεισμούς και προπηλακισμούς.
Οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι της Κοκκινιάς, οι αυτοαπασχολούμενοι που υποφέρουν, τα λαϊκά νοικοκυριά της περιοχής που στενάζουν κάτω από τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, οι γονείς και οι μαθητές που στερούνται το βιβλίο έχουν περίσσια φιλότιμο και αξιοπρέπεια. Ποτέ δε θα προπηλάκιζαν εξαρτημένους ανθρώπους. Αυτά τα χαρακτηριστικά όμως δεν δανείζονται με τίποτα για να βρουν έστω και λίγα εκεί στην ΑΥΓΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου