Σελίδες

21 Σεπ 2011

Φοβάνται και το … σήμα !!!

Το έμβλημα της ΕΣΣΔ,
του πρώτου εργατολαϊκού κράτους στον κόσμο,
που φοβίζει ακόμα τους αστούς....

Αναδημοσίευση από ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ

Με τις προσωπικές πινελιές του ΦΑΡΟΥ και του REDFLY


Πέραν πάσης φαντασίας !
Είναι δυνατό ;
Να φοβάνται ΑΚΟΜΑ και στη θέα του σήματος της (εδώ και είκοσι χρόνια διαλυμένης) ΕΣΣΔ ;



"ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΕ
Χτεσινή απόφαση - παραπέρα βήμα στον αντικομμουνιστικό κατήφορο
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.--
Το Γενικό Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης αποφάσισε χτες ότι το σφυροδρέπανο και το έμβλημα της πρώην Σοβιετικής Ενωσης δεν μπορεί να καταχωρηθεί ως σήμα ρούχων στην ευρωπαϊκή αγορά διότι αντίκειται στη νομοθεσία ορισμένων χωρών μελών της ΕΕ, όπως της Ουγγαρίας. 
Πρόκειται για ένα ακόμα βήμα στην κλιμακούμενη αντικομμουνιστική εκστρατεία που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε εξέλιξη τόσο στις πρώην σοσιαλιστικές χώρες όσο και στην ΕΕ, με απαγορεύσεις σοσιαλιστικών συμβόλων, ποινικοποίηση της δράσης των κομμουνιστών, απαγόρευση Κομμουνιστικών Κομμάτων κ.ά. 
Εντάσσεται στο γενικευμένο αντικομμουνισμό και στην παραχάραξη της Ιστορίας, καθώς και στην προσπάθεια εξίσωσης του σοσιαλισμού με το φασισμό, ενώ αναδεικνύει και το φόβο που έχουν οι κυρίαρχες δυνάμεις για οτιδήποτε θυμίζει τη σοσιαλιστική περίοδο, ακόμα και αν αποτελεί σήμα σε κάποια ρούχα...
Το συγκεκριμένο γεγονός ήρθε στην επιφάνεια χτες μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου να απορρίψει προηγούμενη προσφυγή της «Couture Tech Ltd», μιας εταιρείας που σχετίζεται με τις διεθνείς δραστηριότητες Ρώσου σχεδιαστή ρούχων, η οποία είχε καταθέσει στο Γραφείο των κοινοτικών σημάτων της ΕΕ το 2006 αίτηση για καταχώρηση του εμβλήματος της ΕΣΣΔ στα ρούχα της. Το ευρωπαϊκό Γραφείο απέρριψε το αίτημα το 2008 με το αιτιολογικό ότι το σήμα του οποίου ζητήθηκε έγκριση «αντίκειται στη δημόσια τάξη ή στα χρηστά ήθη», με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη εταιρεία να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, που εξέδωσε χτες την παραπάνω απόφαση.
Το Δικαστήριο της ΕΕ επικαλείται τον ποινικό κώδικα της Λετονίας και κυρίως της Ουγγαρίας, σύμφωνα με τον οποίο «όποιος διανέμει, χρησιμοποιεί και επιδεικνύει δημοσίως τον αγκυλωτό σταυρό, αναφορά στα αρχικά SS, σταυρό με βραχίονες απεικονίζοντες βέλη, σφυροδρέπανο, ερυθρό αστέρα με πέντε βραχίονες ή σύμβολα που απεικονίζουν τα παραπάνω διαπράττει έγκλημα το οποίο τιμωρείται με την επιβολή προστίμου».
Αυτά είναι τα «χρηστά ήθη», ενώ τα σύμβολα χαρακτηρίζονται «σύμβολα αυταρχισμού» στη γνωστή ανιστόρητη «λογική», της εξίσωσης του φασισμού (γέννημα θρέμμα και παράγωγο του καπιταλισμού) με το σοσιαλισμό που έδωσε ώθηση προς τα μπρος σε όλη την ανθρωπότητα. Αυτά είναι τα δήθεν ελεύθερα και δημοκρατικά όργανα της ΕΕ..."




Αλλά ξέρουμε και τι άλλο ενοχλεί, όλα αυτά τα φασιστοειδή με τις δημοκρατικές κουκούλες ...
και για αυτό είμαστε εδώ να τους τρίβουμε στην μούρη τους εφιάλτες τους ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου