Σελίδες

29 Ιουλ 2011

Αντεργατικό, φασιστικό παραλήρημα...



Χτες, κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο «ΑΛΤΕΡ» ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Α. Γεωργιάδης - σε έξαλλη κατάσταση - κατήγγειλε τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ γιατί τόλμησαν να βρίσκονται από το πρωί στο πλευρό των απεργών της «InternetQ». 
Μάλιστα, το αντιΠΑΜΕ μένος του ίδιου και του κόμματός του είναι τέτοιο που όπως ομολόγησε πήρε δυο φορές την αστυνομία απαιτώντας να παρέμβει για να σπάσει την απεργία των εργαζομένων!

Απαντώντας στο αντεργατικό παραλήρημα του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., το στέλεχος του ΠΑΜΕ 
Α. Περράκης αποκάλυψε τη σκοπιμότητα αυτής της παρέμβασης, ότι δηλαδή ρίχνει λάδι στην επίθεση της εργοδοσίας όπως αυτή έχει εκφραστεί, με απολύσεις στη συγκεκριμένη επιχείρηση και με απλήρωτη δουλειά. 
Πρόσθεσε ότι η απεργία ήταν νόμιμη και η συμμετοχή καθολική. 
Αυτό ενόχλησε ακόμα περισσότερο τον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. που απείλησε ότι αν ήταν ο ίδιος υπουργός Δημόσιας Τάξης τότε «θα βλέπατε τι θα γινόταν».
Βεβαίως, θα πρέπει να επαναληφθεί για ακόμα μια φορά ότι αυτού του είδους οι απειλές στο ταξικό κίνημα, στο ΠΑΜΕ, δεν πιάνουν. 

Και επειδή, επιπλέον, στόχος είναι να τρομοκρατηθούν οι εργαζόμενοι για να μην σηκώσουν κεφάλι απέναντι στην επιθετικότητα της εργοδοσίας, να είναι σίγουροι ότι το ΠΑΜΕ με αμείωτη ένταση κάθε μέρα κάθε στιγμή θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη για την οργάνωση του αγώνα των εργατών μέσα και έξω από τους τόπους δουλειάς.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/7/11, 12:52 μ.μ.

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο,ΤΙ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΗ,
    ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΣΤΟ ΤΟ ΦΥΦΕΡ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/7/11, 4:10 μ.μ.

    Πηγαν ολοι οι εργαζομενοι? Οι εργαζομενοι που απεργουν δεν ειναι πανω απο 20 και η εταιρια εχει περιπου 100 ατομα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/7/11, 8:35 μ.μ.

    Ο ανώνυμος 4:10 μ.μ. είναι ο αδελφός του Αδωνη, γιαυτό δικαιολογείται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/7/11, 1:51 μ.μ.

    «Τα συνδικάτα και το ΠΑΜΕ υπόσχονται στον κ. Γεωργιάδη του ΛΑ.Ο.Σ., μετά και από το νέο αντι-ΠΑΜΕ και αντικομμουνιστικό παραλήρημά του στο "ΑΛΤΕΡ", ότι πριν από κάθε αγωνιστική τους απόφαση οπωσδήποτε θα τον ρωτάνε»..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή