Σελίδες

1 Ιουλ 2011

Κυνική κοροϊδία...



ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΤΕ κάποιον που θέτει το εξής ερώτημα: «Δρα μυστικά η αστυνομία;» 
ή το ερώτημα: «αν δρούσε μυστικά και είχε προβοκάτορες δεν θα είχε ακουστεί;».
Προφανώς σκεφθήκατε πολλές απαντήσεις και εξίσου προφανώς καμιά κολακευτική για αυτόν που θα διατύπωνε τέτοιες ερωτήσεις.
Το πρόβλημα είναι πως ο ερωτών τυγχάνει να κατέχει τον τελευταίο χρόνο την θέση του υπουργού Προστασίας (λέμε τώρα) του Πολίτη, και πως αυτά τα ...ερωτήματα τα διατύπωσε μέσα στη Βουλή.
Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που του έχει καταγγελθεί με αποδείξεις η παρουσία ασφαλιτών σε συγκεντρώσεις, οι σχέσεις «χρυσαυγιτών» και συναφών ειδών με την αστυνομία και τόσα άλλα.
Μιλάμε επίσης για κάποιον που υπήρξε πρόεδρος της ΕΦΕΕ άρα έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Αρα μάλλον έχει πλήρη συνείδηση του τι ακριβώς ισχυρίζεται.
ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ (και μάλλον θα παραμείνει) το ποιοι ασχολήθηκαν με την συνολική επικοινωνιακή διαχείριση του επίμαχου βίντεο με τους ροπαλοκρατούντες. Πάντως αν θεωρούν ότι τα κατάφεραν καλά, μάλλον αυταπατώνται.
Γιατί εκεί που πήγαν να αποδείξουν ότι τα ΜΑΤ δεν συνεργάζονται με προβοκάτορες, το μόνο που κατάφεραν είναι να αποδείξουν ότι τα ΜΑΤ συνεργάζονται στα σίγουρα, με ...ακροδεξιούς προβοκάτορες.
ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΟ χαμό εμφανίστηκε και ο ...δήμαρχος Αθηναίων προκειμένου να υποστηρίξει ότι τα δακρυγόνα δημιουργούν περιβαλλοντικό πρόβλημα και οι κινητοποιήσεις προκαλούν τους κουκουλοφόρους που με τη σειρά τους προκαλούν καταστροφές.
Ολα αυτά - όπως μας είπε - δημιουργούν προβλήματα «στη ζωή της πόλης».
Φυσικά προβλήματα στη «ζωή της πόλης» δε δημιουργεί το «μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα» που ψηφίστηκε ή τουλάχιστον δεν τα διαπίστωσε ο δήμαρχος.

Παπαγεωργίου Βασίλης
Φαίνεται πως ούτε τα λουκέτα στα μαγαζιά τον ενοχλούν ιδιαιτέρως, ούτε η ανέχεια του κόσμου, ούτε οι φόροι στο λαό της Αθήνας ούτε τίποτε άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου