Σελίδες

14 Μαΐ 2011

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Σφυρίζει την έναρξη του τουρνουά



Ενα ντέρμπι για τη ζωή, χωρίς σπόνσορες και προέδρους, ξεκινάει σήμερα με τις καλύτερες προοπτικές, βγάζοντας «κόκκινη κάρτα» σε όλα τα ναρκωτικά. Ο λόγος για το τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 που διοργανώνουν οι Οργανώσεις Δυτικού Τομέα Αττικής της ΚΝΕ σε 9 δήμους της Δυτικής Αττικής (Περιστέρι, Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρα, Χαϊδάρι, Πετρούπολη, Ιλιον, Αγ. Ανάργυροι - Καματερό, Μενίδι, Φυλή - Ζεφύρι) με θέμα: «Κλώτσα τη μπάλα, όχι τη ζωή». Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί στις 21 - 22 Μάη και τη διοργάνωση έχουν αγκαλιάσει 42 ομάδες από σχολεία, που θα αγωνιστούν σε 8 ομίλους, με αγώνες νοκ άουτ.Οσοι δε θα βρίσκονται στα γήπεδα να παρακολουθήσουν από κοντά τη διεξαγωγή του τουρνουά, θα έχουν την ευκαιρία σήμερα κιόλας, να μαθαίνουν από πρώτο χέρι τα νέα, τα σκορ, να παρακολουθούν βίντεο από τους αγώνες, ποιες ομάδες προχωρούν και ποιες αποκλείονται, φωτογραφίες, συνεντεύξεις παικτών και άλλα στιγμιότυπα, στην ιστοσελίδα της ΚΝΕ (www.kne.gr).
Το αγωνιστικό πρόγραμμα σήμερα Σάββατο έχει ως εξής:
Οι ομάδες του 1ου Ομίλου (Αγ. Βαρβάρα - Χαϊδάρι) θα παίξουν στο Χαϊδάρι, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι, στα γήπεδα 5Χ5 δίπλα στο Αττικό Νοσοκομείο.

Ο 2ος Ομιλος (Αιγάλεω) θα αγωνιστεί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 8, στο γήπεδο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παπανικολή και Παλαιάς Καβάλας.
Ο 3ος Ομιλος (Περιστέρι) θα παίξει από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα, στο γήπεδο της Χωράφας (Πευκών και Ιωαννίνων).
Οι ομάδες 4ου (Πετρούπολη) και 6ου Ομίλου (Αγ. Ανάργυροι - Καματερό) θα παίξουν από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, στο γήπεδο δίπλα στο νεκροταφείο της Πετρούπολης.
Ο 5ος Ομιλος (Ιλιον) θα παίξει από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, στο γήπεδο της Λεωφόρου Φυλής (απέναντι από τα ΕΠΑΛ Ιλίου). Σ' αυτόν τον όμιλο θα γίνουν αγώνες και αύριο.
Οι ομάδες 7ου (Μενίδι) και 8ου (Α. Λιόσια - Φυλή - Ζεφύρι) Ομίλου θα αγωνιστούν από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα, στο Μενίδι, στη λεωφόρο Δημοκρατίας (στα σύνορα Καματερού και Αγίας Αννας Μενιδίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου