Σελίδες

19 Μαΐ 2011

Κορυφώνεται το τουρνουά ποδοσφαίρου


ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μεγάλη γιορτή ενάντια στα ναρκωτικά, την Κυριακή 22 Μάη, στο γήπεδο Χωράφας
Με μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στον αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, στην οποία θα πρωταγωνιστούν μαθητές, σφυρίζουν τη λήξη του τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5, την Κυριακή 22 Μάη, οι Οργανώσεις Δυτικού Τομέα Αττικής της ΚΝΕ

 Το τουρνουά έγινε σε εννέα δήμους της Δυτικής Αττικής (Περιστέρι, Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρα, Χαϊδάρι, Πετρούπολη, Ιλιον, Αγ. Ανάργυροι - Καματερό, Μενίδι, Φυλή - Ζεφύρι) με θέμα: «Κλώτσα τη μπάλα, όχι τη ζωή».Συγκεκριμένα, την Κυριακή, στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί ο μικρός τελικός και ο τελικός στο γήπεδο Χωράφας (είσοδος από Ιωαννίνων 44), για να ακολουθήσει, στις 8.30 το βράδυ, η απονομή αναμνηστικών στις 42 μαθητικές ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά και μεταλλείων και επάθλων στους νικητές. Στις 9 το βράδυ, θα χαιρετίσει στη διοργάνωση η Ελευθερία Βενέτη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί συναυλία από μαθητικά συγκροτήματα.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο 21 Μάη, στη 1 το μεσημέρι, θα διεξαχθούν τα προημιτελικά και τα ημιτελικά των ομάδων. Στα προημιτελικά προκρίνονται οι εξής ομάδες: ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ (1ος όμιλος), VENCEREMOS ή ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΙ (2ος όμιλος), 17ο UNITED (3ος όμιλος), ΑΝΩΝΥΜΟΙ (3ος όμιλος), ΚΟΝΤΟΛΑΝΤΣΕΣΤΕΡ UNITED (4ος όμιλος), JUSTICE ή FC ΙΛΙΟΝ ή ΡΟΥΑ ΜΑΤ (5ος όμιλος), ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ - ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΑ (7ος όμιλος), ΟΣΦΜ - ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ (7ος όμιλος).
Τα αναλυτικά αποτελέσματα του 1ου γύρου που έγινε στις 14 και 15 Μάη, φωτογραφικό υλικό και λεπτομέρειες για τα σκορ των ομάδων, περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα της ΚΝΕ (www.kne.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου