Σελίδες

23 Μαΐ 2011

ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ !!!


Τις τελευταίες μέρες, τα αστικά πολιτικά κόμματα της χώρας μας (δεξιά κι … “αριστερά”), έχουν επιδοθεί σε έναν άτυπο “αγώνα δρόμου”, να πείσουν τον κόσμο, τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, ότι πασχίζουν για την … σωτηρία της χώρας !

ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΛΑ.Ο.Σ., ΣΥΡΙΖΑ, Μπακογιάννη και Κουβέλης, έχουν γεμίσει τον κόσμο με τεράστια ψέματα, με μοναδικό στόχο να τον κάνουν συνένοχό τους, στα σχέδιά τους να σώστουν από την καπιταλιστική κρίση τα αφεντικά τους, την πλουτοκρατία του τόπου μας !

- Λένε ψέματα για το χρέος, δεν είναι του λαού το χρέος, δεν πήρε … φράγκο ο λαός από τα δανεικά τους, αυτά πήγαν ΟΛΑ στο μεγάλο κεφάλαιο !

- Δεν υπάρχει καμία κρίση χρέους, υπάρχει ΜΟΝΟ κρίση του συστήματος, λόγω της υπερσυσσώρευσης κερδών που δεν βρίσκουν διέξοδο νέων κερδοφόρων επενδύσεων !

- Λένε ψέματα ότι την συναίνεση την επιδιώκουν για την “σωτηρία” της χώρας, την θέλουν για να σώσουν τους εφοπλιστές, τους βιομήχανους, τους τραπεζίτες !

- Λένε ψέματα  ότι το κόψιμο των μισθών και των συντάξεων, η διάλυση των εργασιακών σχέσεων, το ξεθεμελίωμα της ασφάλισης, οφείλεται στο χρέος ! Όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ρεβανσιστική πολιτική για να πάρουν πίσω τις καταχτήσεις της εργατικής τάξης των προηγούμενων χρόνων ! 

- Λένε ψέματα  ότι το ξεπούλημα στο ιδιωτικό κεφάλαιο της Υγείας, της Παιδείας, των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας μας (ορυκτός πλούτος, πετρέλαιο κλπ.) γίνεται για να εξοικονομηθούν χρήματα για την αποπληρωμή των δανεικών. Απλά, φοβίζουν τον κόσμο, να δεχτεί … αβρόχοις ποσίν, το γενικό ξεπούλημα της χώρας !

- Λένε ψέματα, όταν υποστηρίζουν ότι τα μέτρα είναι προσωρινού χαραχτήρα. Όποιο μέτρο παίρνεται, έχει μόνιμο χαραχτήρα και όχι μόνο αυτό, αλλά αποτελεί και το “σκαλοπάτι” για να παρθούν χειρότερα αργότερα.

- Λένε ψέματα, ότι φταίνε κάποια πρόσωπα ή κάποιες πολιτικές του παρελθόντος. Ή, καλύτερα, λένε την μισή αλήθεια! Ολόκληρη η αλήθεια είναι ότι για όλη αυτή την κατάσταση φταίνε οι απαιτήσεις του μεγάλου κεφαλαίου διαχρονικά, τα δανεικά και αγύριστα, οι διεθνείς ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί  (ΕΕ, ΝΑΤΟ κλπ.), ο καπιταλιστικός τρόπος ανάπτυξης (και όχι μόνο) της οικονομίας  μας, η αστική τάξη που έχει τόσα χρόνια την εξουσία στην πατρίδα μας.

Λένε ψέματα … ψέματα … ψέματα !
Καιρός, πια, ο λαός μας, να το αντιληφθεί αυτό και να ξεκολλήσει από τα κόμματα – ορντινάτσες του μεγάλου κεφαλαίου !
Να πάρει την υπόθεση στα χέρια του !
Να κάνει τη δική του επανάσταση !

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ : Faros

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος23/5/11, 1:31 μ.μ.

    Τα τμήματα της πλουτοκρατίας προσπαθούν να τα βρουν και απαιτούν από τα κόμματά τους πιο φανερά να συνεργαστούν για να αποτελειώσουν το λαό, ώστε να θιχτεί λιγότερο η κερδοφορία τους από τη δική τους κρίση.

    Οι μισθωτοί, οι αυτοαπασχολούμενοι, τα λαϊκά στρώματα πρέπει να κάνουν το ακριβώς αντίθετο. Να ενωθούν, να συμπορευτούν με το ΚΚΕ κατά της πλουτοκρατίας, της ΕΕ και των κομμάτων τους. Τώρα για το δικό τους συμφέρον, πρέπει να δείξουν τη δύναμή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή