Σελίδες

16 Απρ 2011

ΚΕΡΑΤΕΑ ΩΡΑ... ΜΗΔΕΝ???

















Αποσπάσματα από την ραδιοφωνική εκπομπή της "Ελληνοφρένειας" που αναφέρονται κύρια στα πρόσφατα γεγονότα στην Κερατέα.


 «Άχρηστους», «δωσίλογους» και «συμμορία» χαρακτηρίζει τον κυβερνητικό θίασο, ενώ αναφέρεται και στο «Πασοκικό παρακράτος που κυριαρχεί».
(Εδώ το χουντικό συγκρότημα Αλαφούζου διαφοροποιείται,   δημοσιογραφική συνείδηση και δεοντολογία ή παιχνίδια ταχτικής??? ).
Διαλέχτε και πάρτε...

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/4/11, 12:39 π.μ.

    Οποιος καθεστωτικος εγκεφαλος νομιζει οτι ο κοσμος, σοκαρισμενος απο οποιαδηποτε προβοκατσια, θα σκυψει το κεφαλι, μαλλον κανει λαθος.Ειμαι βεβαιος οτι δεν εχουν σκοπο να μεινουν σε εναν ενδεχομενο νεκρο αστυνομικο, πιστευω ακραδαντα οτι μεσα στη σκεψη αυτων που κινουν με αορατα νηματα τις πολιτικες εξελιξεις στην Ελλαδα, υπαρχει κ το ενδεχομενο ενος νεκρου βουλευτη η Υπουργου.
    Για να μη παρερμηνευτω, λεω οτι αν ο λαος ηθελε νεκρο βουλευτη η Υπουργο,θα τον ειχε ηδη.
    Δε τον θελει επομενως,τουλαχιστον για την ωρα.
    Ενας νεκρος βουλευτης η Υπουργος, θα ειναι ομως ο,τι πρεπει για το Καθεστως. Ενδεχομενως να εβαζε σε εφαρμογη το αρθρο 48 του Συνταγματος, που προβλεπει προσωρινη δικτατορια-καταλυση της Δημοκρατιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/4/11, 12:41 π.μ.

    Ενδεχομενως λοιπον, ενας νεκρος κυβερνητικος να βολευε το Καθεστως, το οποιο να εριχνε στο πατωμα με τη χαρη αδιστακτης κινηματογραφικης Σταρλετ τον μανδυα της δημοκρατικης επιφασης, λεγοντας στους πολιτες,"ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή