Σελίδες

5 Δεκ 2010

Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ...ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ.

πηγή : ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Όταν πριν κάποιο καιρό ο δικηγόρος Κώστας Παπαδάκης αρθρογραφούσε και έλεγε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται για σύγκρουση με την κοινωνία, κάποιοι τον θεώρησαν υπερβολικό. Οι τελευταίες όμως εξελίξεις τον δικαιώνουν απόλυτα. Αυτή την στιγμή μπορεί να παρουσιάζεται ότι το νομικό οπλοστάσιο της κυβέρνησης στρέφεται απέναντι σε κάποιους νεολαίους –μέχρι ανήλικους στην Λάρισα κατηγορούν με τον «τρομονόμο», κατηγορία που αποδόθηκε και τους συλληφθέντες φοιτητές χτες στην Θεσσαλονίκη-  αλλά ουσιαστικά στο στόχαστρο πρόκειται να βρεθεί όλη η κοινωνία που θα αντιδράσει στην επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας. 


Εδώ όμως θέλουμε να θίξουμε μια άλλη παράμετρο. Την στήριξη που δίνουν στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς όλα τα αργυρώνητα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια. Ο δικηγόρος που αναφέραμε έκανε καταγγελία ότι όλος ο λεγόμενος νομικός πολιτισμός τους έχει γίνει ένα κουρελόχαρτο με αυτά που έχουν συμβεί με τις τελευταίες συλλήψεις. Σε κανένα ΜΜΕ δεν ακούστηκε η δήλωση του, όπως δεν είχε ακουστεί και η καταγγελία του Κώστα Γουρνά, στην υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα, ότι οι μπάτσοι των βασάνισαν και απείλησαν την ζωή του. 

Για τους δημοσιοκάφρους όμως αυτά είναι «ψιλά» γράμματα. Σημασία έχει γ’ αυτούς να εκτελούν πειθήνια το έργο που τους έχουν αναθέσει τα αφεντικά τους. Επειδή σ’ όλο αυτό το σίριαλ τρομοϋστερίας πρωτοστατεί το Mega με δυο κραγμένα παπαγαλάκια των μπάτσων, την Μίνα Καραμήτρου και τον Βαγγέλη Καϊντέ να θυμίσουμε δυο χαρακτηριστικές περιπτώσεις με αυτούς πρωταγωνιστές.

Στην πρώτη η Καραμήτρου και στην υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα, παραδέχεται μπροστά σε συναδέλφους της που τις είχαν εκφράσει ενστάσεις για το ρεπορτάζ της «έτσι μου παν να πω έτσι είπα». Και καλά αυτή. Ο άντρας της είναι μπάτσος και είναι γνωστές οι σχέσεις της με τους κατασταλτικούς μηχανισμούς.




Αυτός που είναι για πολλές κλωτσιές είναι ο Β. Καϊντές. 
Στο βίντεο τον βλέπουμε επί το .. ασφαλίτικο του έργο. 
Είχε αναλάβει απ’ τους πρώτους δημοσιοκάφρους να μιλήσει –εκτελώντας την αποστολή που του είχε αναθέσει «αντιτρομοκρατική»- περί ύπαρξης συνομιλίας μεταξύ των φερόμενων ως μελών του «Επαναστατικού Αγώνα», οι οποίοι (υποτίθεται) παρακολουθούσαν το 15χρονο αγόρι από το Αφγανιστάν να περιεργάζεται την τσάντα με τη βόμβα το τραγικό βράδυ της Κυριακής 28 Μαρτίου, στην οδό Ιακωβάτων, στα Πατήσια.
Οι συνομιλίες, όμως βγήκαν στην δημοσιότητα αφού περιέχονται στην δικογραφία και αποδείκνυαν τα τερατώδη ψέματα του και την εξαπάτηση που έκανε στο τηλεοπτικό του κοινό.

Μπορεί τότε να έγινε ρόμπα. Το ίδιο ..βιολί, όμως,  συνεχίζει και σήμερα. Και αν ξαναγίνει ρόμπα τι έγινε; Ποιος έχασε την τσίπα για να την βρει αυτός.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος6/12/10, 3:44 μ.μ.

    "Δύο μέρες πριν, χρειαζόταν μια γιάφκα.
    Μια γιάφκα θέλει και συλλήψεις. Μια πορεία θέλει και μια πόλη-φρούριο. Και μια πόλη-φρούριο απαιτεί και μια νεκρή ζώνη.

    Δηλαδή Αθήνα με απαγόρευση κυκλοφορίας. Ανήμερα της δολοφονίας του Αλέξη η πολιτεία του θεάματος σκηνογραφεί σκηνικό φόβου. Παράσταση κακής σκηνοθεσίας, με βαρετές επαναλήψεις".

    ΑπάντησηΔιαγραφή