Σελίδες

10 Νοε 2010

Aνακοίνωση του Γραφείου Τύπου για την προβοκάτσια κατά του ΚΚΕ της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και του συγκροτήματος Λαμπράκη

Προβοκάτορες αντάξιοι του Γκέμπελς αποδείχθηκαν για άλλη μια φορά η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και το συγκρότημα Λαμπράκη, όπως επιβεβαιώνεται και από το σημερινό πρώτο θέμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ.

Το συγκρότημα, που τον βρώμικο ρόλο του διαπιστώνει κανείς όποια πέτρα της ελληνικής ιστορίας και αν σηκώσει, εμφανίζει όπως του αρέσει την κρυστάλλινη θέση και στάση του ΚΚΕ για το δεύτερο γύρο των τοπικών εκλογών που είναι ίδια με τον πρώτο: Το μαύρο στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ, καθώς και στους υποψήφιούς τους, να εκφραστεί με άκυρο ή με λευκό ψηφοδέλτιο. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν έχουν διαφορές, έχουν τις ίδιες ευθύνες, δεν αλλάζουν. Να συνεχιστεί, να αποκτήσει μόνιμα και μαζικά χαρακτηριστικά ο απεγκλωβισμός των λαϊκών στρωμάτων από τα κόμματα αυτά. Αυτή είναι η κρυστάλλινη θέση του ΚΚΕ.

Τα ίδια κάνουν το ΠΑΣΟΚ και οι επικοινωνιολόγοι τους, κάθε φορά που θέλουν να συγκαλύψουν τα αντιλαϊκά τους έργα και να υφαρπάξουν την ψήφο του λαού ή να κτυπήσουν το λαϊκό κίνημα: Επιτίθενται κατά του ΚΚΕ, όχι με όρους καθαρής πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά με τη συκοφαντία, την προβοκάτσια, τη διαστρέβλωση των θέσεών του. Άλλοτε είναι η «συνεργασία του ΚΚΕ με τη ΝΔ», άλλοτε «ο Γερμανός», άλλοτε «τα οικονομικά του ΚΚΕ», άλλοτε όλα μαζί.

Ό,τι και να κάνουν ΤΑ ΝΕΑ και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, δεν μπορούν να κρύψουν ότι με τη ΝΔ βρίσκονται στο ίδιο αντιλαϊκό χαράκωμα, σε εκείνο της πλουτοκρατίας. Αυτή η τάξη, οι υπηρέτες της και τα παπαγαλάκια της λυσσομανούν επειδή δεν μπορούν να βάλουν στο χέρι τους το ΚΚΕ. Από εδώ και το συγκεκριμένο τους... ηθικό ανάστημα.

ΑΠΟ : Κόκκινος Άνεμος


1 σχόλιο:

  1. ΑΝΑΛΟΓΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ , ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΟΛ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ :
    http://tsak-giorgis.blogspot.com/2010/11/blog-post_1880.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή