Σελίδες

10 Νοε 2010

Αφού ο λαός δεν υπέκυψε στον ωμό τρομοκρατικό εκβιασμό και δεν μας έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης, τόσο το χειρότερο για το λαό.

   Βάναυση περιφρόνηση στη λαϊκή βούληση και ετυμηγορία, όπως εκφράστηκε την περασμένη Κυριακή, αποτελούν οι δηλώσεις του Γ. Παπακωνσταντίνου προχτές το βράδυ στο Λονδίνο. 
Ούτε λίγο ούτε πολύ ο υπουργός Οικονομικών ισχυρίστηκε ότι ο λαός ενέκρινε τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα του μνημονίου και μάλιστα έδωσε το «πράσινο φως» και επανανομιμοποίησε τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που σχεδιάζει να πάρει η κυβέρνηση και η τρόικα τους επόμενους μήνες. 
«Το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής αποδεικνύει πως οι Ελληνες κατανόησαν πως τα μέτρα λιτότητας που αποφάσισε η κυβέρνηση ήταν πραγματικά αναγκαία»(!), ισχυρίστηκε θρασύτατα σε διάλεξή του στο «Λόντον Σκουλ οφ Εκονόμικς», συμπληρώνοντας στον ίδιο τόνο ότι «οι εκλογές έδειξαν ότι συνεχίζουμε να έχουμε καθαρή εντολή για αλλαγές».
 Διαστρεβλώνοντας κατάφωρα το μήνυμα καταδίκης και απόρριψης της αντιλαϊκής πολιτικής που έστειλε ο λαός, υποστήριξε ότι «κατά αναπάντεχο τρόπο δεν ηττηθήκαμε, ήρθαμε πρώτοι, αν γίνονταν εκλογές χθες εμείς θα κερδίζαμε»(!). 
Η αλήθεια είναι ότι ο υπουργός κινείται στη γραμμή που έδωσε το βράδυ της Κυριακής ο πρωθυπουργός, που συνοψίζεται στη φράση «αφού ο λαός δεν υπέκυψε στον ωμό τρομοκρατικό εκβιασμό και δεν μας έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης, τόσο το χειρότερο για το λαό. Εμείς θα συνεχίσουμε σαν να μην έγιναν εκλογές!»
Ο λαός όμως τους βλέπει και τους κρίνει.
 Κυρίως όμως αντιλαμβάνεται καλά ότι η αντιδημοκρατική εκτροπή των κυβερνώντων πάει χέρι χέρι με τη βαρβαρότητα της αντιλαϊκής πολιτικής του μνημονίου και ετοιμάζει την απάντησή του. 
Την Κυριακή βουλιάζοντας ακόμα πιο κάτω τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και από τη Δευτέρα στους δρόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου