Σελίδες

10 Νοε 2010

Κουτοπονηριές

   Τι κι αν ξέρουν και οι πέτρες πλέον σ' αυτή τη χώρα την θέση του ΚΚΕ για την στάση του στο δεύτερο γύρο των εκλογών. 
Τι κι αν όποιος παριστάνει πως δεν το ξέρει το μόνο που πετυχαίνει είναι η γελιοποίησή του.
Τα χτεσινά «Νέα» αδιόρθωτα επιμένουν στη κουτοπονηριά. Στην πρώτη τους σελίδα το αναγγελτικό του ρεπορτάζ της αντιπολίτευσης έχει τον τίτλο «Η Νέα Δημοκρατία φλερτάρει με την Αριστερά για τον δεύτερο γύρο», έτσι στο τάχα γενικό για να μένει η εντύπωση.
 Εκεί όμως που η κουτοπονηριά γίνεται προβοκάτσια είναι στις μέσα σελίδες που στο σχετικό «ρεπορτάζ» εκτός από φράσεις-σενάρια όπως : «Είναι προφανές ότι τα σχέδια της Ρηγίλλης περνούν μέσα από τους ψηφοφόρους της παραδοσιακής Αριστεράς και στο παρασκήνιο , τουλάχιστον σε επίπεδο τοπικών στελεχών, γίνονται κινήσεις για μια άτυπη συνεργασία», βάζουν και μια τεράστια φωτογραφία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα με τον Αντ. Σαμαρά από παλιότερη συνάντησή τους. 
Το κόλπο διαμόρφωσης συνειρμών είναι πολύ παλιό, όμως όταν πρόκειται για το ΚΚΕ και τις ξεκάθαρες θέσεις του, που δεν αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία, το μόνο που πετυχαίνει αυτός που το χρησιμοποιεί είναι να γελιοποιειται και να εκθέτει την αποστολή του. 
Επειδή όμως είναι απ' αυτούς που δεν νοιάζονται μπροστά στην αποστολή που έχουν αναλάβει, την επόμενη Κυριακή στο δεύτερο γύρο θα πάρουν κι αυτοί την απάντησή τους από τη στάση του ΚΚΕ.
 Αν πάλι δεν καταλάβουν έχει και Συλλαλητήρια την Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου