Σελίδες

22 Οκτ 2010

ΠΑ.ΣΟ.Κωλοτούμπες!


Βγήκαν τα μαχαίρια στο ΠΑΣΟΚ με αφορμή την υπόθεση Κατάρ - Αστακός. Και επειδή μερικές ξώφαλτσες αρχίσανε να παίρνουνε ορισμένα πρόσωπα που στο βασίλειο του ΠΑΣΟΚ αποτελούν «προστατευόμενο είδος», ορισμένοι, για να προφυλάξουν τα νώτα τους, επιδίδονται σε δημόσιες μετάνοιες.
*
Ετσι, μόλις ακούστηκαν διάφορα για τον αδελφό του πρωθυπουργού κ. Νίκο Παπανδρέου και για τον - εξωθεσμικό - ρόλο του στο θέμα των «επενδύσεων», ο υπουργός «φαστ τρακ» και Επικρατείας Χ. Παμπούκης, όπως διαβάζουμε στην «Καθημερινή», και για να αποσείσει από πάνω του κάθε υποψία ενοχής ότι βάλλει κατά του προεδραδελφού, έσπευσε να δηλώσει:
«Ο κ. Νίκος Παπανδρέου έχει πει ότι θα έκανε και "κωλοτούμπες" για να φέρει επενδύσεις στην Ελλάδα. Και εγώ - συνέχισε ο ανδρείος υπουργός - λέω ότι πολύ καλά θα έκανε, διότι η χώρα τις χρειάζεται περισσότερο από ποτέ»!
*
Ενθερμος οπαδός της «κωλοτούμπας», λοιπόν, ως επιδέξιας μεθόδου άσκησης της κυβερνητικής πολιτικής, ο κ. Παμπούκης. Την οποία μάλιστα μέθοδο (της «κωλοτούμπας») την καταδεικνύει ως μέγιστο πατριωτικό προτέρημα της οικογένειας Παπανδρέου.
Πέραν ότι ευχαριστούμε - θερμά (!) - για την πληροφορία, τι άλλο να σχολιάσει κανείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου