Σελίδες

26 Οκτ 2010

Η ΕΡΤ του πιο βρώμικου γκαιμπελισμού


Η ΕΡΤ της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του αρμόδιου υπουργού Γερουλάνου αποδείχνεται περισσότερο αντικομμουνιστική, βρώμικη και από τον ΣΚΑΪ και από άλλα ιδιωτικά μέσα, χειρότερη και από το ραδιόφωνο της δεκαετίας του 1950, των Γεωργαλά και Παπακωνσταντίνου, πάντως ισάξια των κατασκευασμάτων του πληρωμένου αντικομμουνισμού, που σκαρώνουν στα υπόγεια της CIA, του BBC και των κάθε είδους άντρων της παραπληροφόρησης, της κατασκευής «γεγονότων» και άλλων κατορθωμάτων του γκαιμπελισμού.
Κυριακή βράδυ (προχθές) η ΕΤ1 παρουσίασε έργο, παραγωγής ΕΡΤ, όπως είπε, στο οποίο οι ατυχείς τηλεθεατές έμαθαν ότι: 

  • Ο κομμουνισμός και ο φασισμός έχουν κοινή ιδεολογική βάση και αυτή είναι η δουλειά στα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας. Ως αψευδή ... μάρτυρα γι' αυτό η ΕΤ1 επικαλέστηκε τον Τσώρτσιλ!
  • Η ρίζα των ... εγκλημάτων του «σταλινισμού» βρίσκεται στη θεωρία των Μαρξ και Ενγκελς.
  • Οι μαρξιστές επέκριναν τον Χίτλερ ότι διαστρέβλωσε το σοσιαλισμό. Ως απόδειξη γι' αυτό έφερναν το γεγονός ότι έριχνε στους φούρνους ανθρώπους με βάση φυλετικά κριτήρια και όχι ταξικά.
  • Από τα εκατομμύρια παιδιά, που κατά την ΕΤ1, ζητιάνευαν στη Σοβιετική Ενωση, ο Στάλιν είχε διατάξει να δολοφονούνται όσα συμπλήρωναν τα 12 χρόνια της ηλικίας τους.
  • Ο Στάλιν αρνήθηκε την αντιχιτλερική συμμαχία που ζητούσαν η Αγγλία και οι ΗΠΑ. Το φασισμό νίκησαν οι Τσώρτσιλ - Ρούσβελτ.
  • Η χιτλερική Γκεστάπο εκπαιδεύτηκε από τη Σοβιετική αστυνομία. Μέχρι και το ναζιστικό χαιρετισμό είχαν υιοθετήσει Σοβιετικοί αξιωματικοί.
  • Σε όλη τη Σοβιετική Ενωση τάφοι, παντού ομαδικοί τάφοι εκατομμυρίων αθώων, που η ΕΤ1 υπολόγισε σε 20 εκατομμύρια.
  • Ετσι γράφει την Ιστορία η ΕΡΤ. Τους πάνω από 20 εκατομμύρια νεκρούς της Σοβιετικής Ενωσης, στον πόλεμο κατά του φασιστικού ιμπεριαλισμού, όχι μόνο τους αποσιώπησε, αλλά και τους μετέτρεψε αντιστοίχως σε θύματα του «σταλινικού καθεστώτος»!
    Ολα αυτά συνοδεύονταν από εικόνες. Από πού ήταν παρμένες αυτές οι εικόνες, ποιοι συρράψανε άγνωστες στον κόσμο κινηματογραφικές σκηνές και τις παρουσίασαν ως σχετικές με την αφήγηση, που δήθεν αποτύπωναν την αντιστοιχία λόγου και εικόνας; Αγνωστο; Μάλλον όχι. Οι παραγωγοί αυτού του εμετικού ντοκιμαντέρ φαίνεται ότι έχουν μάθει καλά τη δουλειά από τα πρακτορεία της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Στο παραπάνω ανοσιούργημα πρόσθεσαν και αφηγήσεις «ειδικών» (διάβαζε πρακτόρων) που αναλαμβάνουν εργολαβικά να... ανακαλύπτουν γεγονότα και να τα «επιβεβαιώνουν» ως... ειδήμονες που είναι!
    Δεν είναι, βεβαίως, η πρώτη φορά που η ΕΡΤ... θαυματουργεί. Συχνά η ΕΤ3, η ΝΕΤ, βεβαίως η ΕΤ1, αναμασούν τα ίδια και τα ίδια αντικομμουνιστικά. Αλλά αυτό το προχτεσινό ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, εκτός ίσως από ένα προηγούμενο της ΝΕΤ, που εμφάνιζε τον Στάλιν ως δημιουργό πιθηκανθρώπων σε ειδικά εργαστήρια!
    Δεν είναι μόνο οι εκλογές ο λόγος που ο κυβερνητικός αντικομμουνισμός δίνει ρέστα. Είναι και τα τελευταία ψηφίσματα του Συμβουλίου της ΕΕ, που έδωσαν νέο αυξανόμενο ρυθμό στον αντικομμουνιστικό οίστρο και που η κυβέρνηση των βιομηχάνων - εφοπλιστών - τραπεζιτών υλοποιεί. Ο αντικομμουνισμός τους θα είναι τόσο πιο βρώμικος, όσο πιο βάρβαρα είναι τα αντιλαϊκά μέτρα. Ας γίνει και αυτό κριτήριο των εκλογών στις 7 και 14 του Νοέμβρη.

2 σχόλια:

  1. Σε σχόλιο για τη συνέχεια του αντικομμουνισμού, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει:
    Δεν πρόλαβε να εκδοθεί η απολογητική τοποθέτηση της ΕΡΤ για το ντοκιμαντέρ της Κυριακής και η ΕΤ1 συνέχιζε τα ίδια, αποδεικνύοντας την υποκρισία και τον κυνισμό της κυβέρνησης και της διοίκησης της ΕΡΤ. Δευτέρα βράδυ και νέο έργο, πάλι στο γνωστό αντικομμουνιστικό μοτίβο, όπου ο κομμουνισμός και ο φασισμός εξισώνονται! Πάντως, ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/10/10, 9:14 μ.μ.

    Και εμείς ακόμη πληρώνουμε την ΕΡΤ γιά δήθεν δημόσια τηλεόραση.......Σαμποτάζ στις τηλεοράσεις και στους πουλημένους τηλεοπτικούς τους σταθμούς ΑΜΕΣΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή