Σελίδες

21 Σεπ 2010

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥΣ...

Με αφορμή αυτόν αλλά όχι κυρίως αυτόν (δεν έχει σημασία το πρόσωπο, εξάλλου το ζήτημα δεν είναι προσωπικό αλλά τι προωθείται και μαγειρεύεται από την κυρίαρχη ιδεολογία και εκφράζεται σε ένα ορισμένο βαθμό από αυτόν και τους ομογάλακτους του) δε θα γράψουμε πολλά.
Όλοι αυτοί όπως ο ευαίσθητος αντικομμουνιστής, φωνακλάς, δημοσιογράφος, εκδότης, βουλευτής και υποψήφιος περιφερειάρχης του ΛΑ.ΟΣ. θέλουν αν γίνονταν και ως δια μαγείας να εξαφανιστούν οι κομμουνιστές και να αδειάσει η χώρα από αυτούς και τους μετανάστες (που τους θέλουν τσάμπα και χωρίς κανένα δικαίωμα, ασχέτως του τι λένε).
Όλοι αυτοί όπως αυτός είναι γνωστό ότι ζουν και αναπνέουν με το μετεμφυλιακό πνεύμα ως βέροι μισάνθρωποι(αυτό είναι όλοι οι ρατσιστές) και οπαδοί του χυδαίου αντικομμουνισμού.
Όλοι αυτοί όπως ο "ιστορικός - δημοσιογράφος - τηλεπερσόνα" που έχουν κάνει καραμέλα τις "ιστορικές" ανακρίβειες του
Κ. Παπαρρηγόπουλου[(δηλαδή τις υποκειμενικές παρα-ιστορικές αναγωγές του σε επίσημη επιστήμη τις ιστορίας και μάλιστα του Ελληνικού κράτους) αυτού που διατύπωσε την ιστορική συνέχεια του έθνους, (γι' αυτόν δεν υπήρχαν επιμειξίες κλπ) από τις πόλεις κράτη της αρχαίας Ελλάδας, την Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία(το λεγόμενο Βυζάντιο και το νέο Ελληνικό κράτος)].
Όλοι αυτοί όπως ο "ιστορικός - δημοσιογράφος - τηλεπερσόνα" είναι γνωστοί οπαδοί του "Στρατάρχη" Παπάγου, του παρακρατικού ΙΔΕΑ, της καρφίτσας και της επταετίας, του Μεταξικού καθεστώτος και του ασφαλίτικου εγκολπίου του Μανιαδάκη, των κατοχικών κυβερνήσεων Τσολάκογλου, Ι. Ράλλη και Κ. Λογοθετόπουλου, όλων των κυβερνήσεων της οικογένειας Παπανδρέου, θαυμαστές του Κωνσταντίνου Πλεύρη και φίλοι του ιού του, ξιφουλκούν ενίοτε(θα λέγαμε πολύ συχνά, μα πάρα πολύ συχνά) με προβοκατόρικες αντικομμουνιστικές επιθέσεις αντλούμενες και από την "αγαπημένη τους" Ελευθεροτυπία
Όλοι αυτοί καμιά φορά πέραν του επιστημονικού αντικομμουνισμού που κάνει η εν λόγω εφημερίδα, σαν ταύροι σε υαλοπωλείο το γυρίζουν σε χυδαίους συνειρμούς επαναφοράς του ιδιωνύμου, αλλά και του χοντροκομμένου αντικομμουνισμού της δεκ' του '50(που είναι κατά τα φαινόμενα και η αγαπημένη τους διαδικασία), σε τέτοιο βαθμό που καμία φορά ξεφεύγουν φτάνοντας να υμνούν τους Χίττες, τα Τάγματα Ασφαλείας και τους συνεργάτες των κατακτητών.
Όλοι αυτοί είναι οπαδοί των μακιαβελικών λογικών "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" και το "μοναστήρι να είναι καλά... και οι καλογέροι χίλιοι"(δεν έχει σημασία αν αυτό είναι υπό κατοχή, αρκεί να είναι καλά).....
Στους εν λόγω που δεν είναι μόνο αυτοί(και κυρίως όχι αυτοί, κάπου εκεί είναι και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μαζί με την ντόπια μεταπρατική και παρασιτική πλουτοκρατία)τους αφιερώνουμε τα παρακάτω video και τους υπενθυμίζουμε πως "έτσι κι αλλιώς η γη θα γίνει κόκκινη".
Επίσης για να μην ξεχνιούνται και αυτοί και τα λοιπά φασιστοειδή του χειρίστου είδους, πως ο πατριωτισμός και ο προλεταριακός διεθνισμός πάνε πακέτο, όπως ο εθνικισμός και ο κοσμοπολιτισμός που τόσο δυναμικά υπερασπίζουν και είναι η ίδια(ούτε καν η άλλη)όψη του ίδιου νομίσματος.
 ΠΗΓΗ : http://radiocollectiva.blogspot.com/2010/09/blog-post_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου