Σελίδες

29 Σεπ 2010

Δικομματική κόντρα υποκρισίας...



ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΕΚΕΙ στο ΠΑΣΟΚ! Κάνουν τα πάντα για να ...φωτίσουν την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου...
Είναι να μη συγχύζονται οι άνθρωποι; Αφού ως γνωστόν τόσο πολύ κόπτονται για να μην πηγαίνει στον κάθε τυχόντα η περιουσία του Δημοσίου και η δημόσια γη.
Υποθέτουμε ότι για να υπερασπιστούν ακριβώς αυτά τα πράγματα, πέρασαν χτες από τη Βουλή ένα νομοσχέδιο που παραδίδει τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά σε ιδιώτες και ένα ακόμη που δίνει εν λευκώ εκτάσεις κάθε είδους στις εταιρείες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
Οχι πως έπεισε κανέναν ο πρώην πρωθυπουργός με την επιστολή του, αλλά είναι προφανές ότι έχει παρατραβήξει αυτή η δικομματική κόντρα υποκρισίας.
Από τη μια συναινούν ώστε να πουλιέται η Ελλάδα κομμάτι - κομμάτι και από την άλλη θέλουν να μας πείσουν ότι νοιάζονται για τη ...«δημόσια περιουσία».
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ προφανές ότι εκεί στο υπουργείο Οικονομικών, εκτός από το να μας πάρουν τα λεφτά, θέλουν να ...μας τρελάνουν κιόλας.
Γιατί αλλιώς δεν εξηγούνται οι συζητήσεις που έχουν, όπως λένε, με την Ενωση Ελληνικών Τραπεζών για την ύπαρξη μιας «χρεωστικής κάρτας» ώστε να μην αναγκαζόμαστε να κρατάμε αποδείξεις από όσα αγοράζουμε.
Οσοι σκέφτονται αυτά τα πράγματα, μάλλον δεν έχουν εικόνα για ...ποια χώρα μιλάνε ή τι ακριβώς είναι η ελληνική αγορά. (Εκτός πια αν πρέπει υποχρεωτικά να ψωνίζουμε όλοι αποκλειστικά από πολυκαταστήματα).
Επίσης τους είπε κανείς ότι επιθυμούμε να ξέρουν λίγα λεπτά μετά την πράξη τι αγοράσαμε, πότε το αγοράσαμε και πού το αγοράσαμε;
Να είναι βέβαιοι πως δεν τους έχουμε καμία εμπιστοσύνη στη διαχείριση τέτοιων πληροφοριών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου