Σάββατο, 5 Ιουνίου 2010

Τα όρια της προβοκάτσιας σε βάρος του ΠΑΜΕ


Δελτίο Τύπου

Τα όρια της προβοκάτσιας σε βάρος του ΠΑΜΕ αγγίζει η κίνηση κάποιων μηχανισμών με επικεφαλής έναν ονόματι Βιτάλη, να ονομάσει τη νεοϊδρυθείσα κίνησή του ΠΑΜΕ (Πατριωτικό Μέτωπο). Στην ουσία χρησιμοποιούν το λογότυπο του Πανεργατικού Μετώπου, του ταξικού κινήματος για να χτυπήσουν το οργανωμένο ταξικό κίνημα, για να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους, να τους μπερδέψουν.

Οι εργαζόμενοι γνωρίζουν καλά τη δράση, την ιστορία και τις θέσεις του ΠΑΜΕ, γιατί βρίσκεται κάθε μέρα στους χώρους δουλειάς, μέσα ή έξω από τα εργοστάσια, κοντά στις αγωνίες της εργατικής τάξης, για την οργάνωση της πάλης κατά της αντεργατικής πολιτικής. Λανσάρουν τις εθνικιστικές θέσεις των σχημάτων και κομμάτων που υπηρετούν το σύστημα, στο όνομα του ΠΑΜΕ.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει αυτή την απαράδεκτη ενέργεια και τακτική. Καλεί τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους σε επαγρύπνηση απέναντι σε υπονομεύσεις και προβοκάτσιες που στόχο έχουν τους αγώνες του λαού και των εργαζομένων που δυναμώνουν και έρχονται σε αντίθεση με τις πολιτικές που υπηρετούν το σύστημα.

Η απάντηση στους κύκλους που απεργάζονται προβοκάτσιες και σχέδια για να στηρίζουν το σύστημα είναι η ενδυνάμωση της καθημερινής πάλης των συνδικάτων και των εργαζομένων ενάντια στην Ε.Ε., το κεφάλαιο και τις πολιτικές δυνάμεις που το υπηρετούν. Είναι το δυνάμωμα της συμμαχίας ανάμεσα στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου