Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

"Καμία συγκάλυψη"... και τα μυαλά στα κάγκελα

"Καμία συγκάλυψη" φωνάζουν στο υπο κατάρρευση ΠΑΣΟΚ!
Καμία εκτός των ήδη γνωστών εννοούν μάλλον...
Γιατί φυσικά είναι τρομερό το θράσος τους, αφού έκαναν πως δεν ήξεραν και δεν έβλεπαν τίποτα από το καλοκαίρι του 2011, αφού έκαναν και (δεν) έλεγαν ό,τι νάναι για να κουκουλώσουν τα πάντα, ξαφνικά μόλις το ζήτημα πήρε διαστάσεις σκανδάλου, θυμήθηκαν να φωνάξουν "καμία συγκάλυψη"!

Εννοείται πως για τα όσα έκανε ο κ.Παπακωνσταντίνου, που "έχασε" τη λίστα και δεν είχε ιδέα για τίποτα(!), οι υπόλοιποι της παρέας, Παπανδρέου, Βενιζέλος και σία, δεν  πήραν χαμπάρι. Ξεχασαν κι αυτοί πως το υπουργείο εξωτερικών της Γαλλίας είχε δώσει μια λίστα ονόματα επισήμως στην κυβέρνησή τους και το θυμήθηκαν τώρα, οπότε και φωνάζουν πιο δυνατά απ΄'όλους "καμία συγκάλυψη"! Και φυσικά τα κανάλια σπεύδουν να τονίσουν την αθωότητα των φωνασκούντων ψευταράδων.
 Βέβαια δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα ή να μαλακώσει η βαρβαρότητα της επίθεσης που δέχεται ο λαός, αν πληρώσει το ΠΑΣΟΚ ή ο κ.Παπακωνσταντίνου, αλλά τουλάχιστον το αστικό πολιτικό σύστημα θα δεχτεί άλλο ένα χαστούκι μεγατόνων, και ποιος ξέρει ραγισματιά τη ραγισματιά, μπορεί μια ώρα αρχύτερα ο λαός να καταλάβει με τι σόι σκουλήκια έχει να κάνει και  σε ποιούς εμπιστεύεται τη μοίρα του με ελαφριά καρδιά. Τα ίδια ακριβώς εννοείται πως ισχύουν και με τη ΝΔ, με τα νόμιμα και ηθικά της στελέχη, που χωρίς αμφιβολία έχουν λερώσει τα χέρια τους με το μαύρο λάδι της εξουσίας, αλλά και όποιον άλλο συμμετέχει ή θέλει να παίξει σ' αυτό το στημένο και βρώμικο παιχνίδι.
Οσο ο λαός δεν αποφασίζει να πάρει την τύχη του στα χέρια του, ασκώντας και ελέγχοντας ο ίδιος την εξουσία  και πετώντας όλους αυτούς τους σωτήρες στα σκουπιδια όπου ανήκουν, τα φαινόμενα ΄όπως αυτό όχι μόνο δεν θα εξαφανίζονται αλλά και θα πυκνώνουν.
Ο λογαριασμός εν τω μεταξύ θα πηγαίνει πάντα στους ίδιους φτωχούς πλην τίμιους παραλήπτες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου