Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

Συνειδητή διαστρέβλωση με γκεμπελίστικη στόχευση...


Σε μια συζήτηση μεταξύ δημοσιογράφων, για τα ενδεχόμενα που θα έχει να αντιμετωπίσει όποια κυβέρνηση προκύψει από τις εκλογές στη σχέση της Ελλάδας με το ευρώ, στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ», η Π. Τσαπανίδου είπε ότι «μόνο το ΚΚΕ έχει ξεκάθαρη θέση υπέρ της δραχμής και όλα τα υπόλοιπα κόμματα είναι με το ευρώ». Επειδή, η συγκεκριμένη δημοσιογράφος δεν έχει άγνοια κι επειδή πρόκειται για ένα θέμα στο οποίο το ΚΚΕ τοποθετείται με σαφήνεια διαρκώς, εδώ και πάνω από ένα χρόνο, τότε έχουμε το δικαίωμα να μιλήσουμε για συνειδητή διαστρέβλωση των θέσεων του Κόμματος. Εχουμε πει πάμπολλες φορές ότι το να πετάξουν την Ελλάδα από το ευρώ, με μια αστική κυβέρνηση και με μια οικονομία
ενσωματωμένη στην ΕΕ και τις δεσμεύσεις που απορρέουν από αυτήν, θα είναι καταστροφικό για το λαό, θα κληθεί να το πληρώσει ακόμα πιο βαριά απ' ό,τι πληρώνει σήμερα τις συνέπειες της κρίσης του κεφαλαίου. Το να λες λοιπόν, σε μια συζήτηση για το ενδεχόμενο άτακτης χρεοκοπίας ότι το ΚΚΕ την αποζητά, είναι διαστρέβλωση, είναι σα να λες ότι το ΚΚΕ θέλει ακόμα μεγαλύτερη καταστροφή του λαού!
Εμείς λέμε ξεκάθαρα: Μονομερής διαγραφή του χρέους και αποδέσμευση από την ΕΕ (κι όχι μόνο από την ευρωζώνη) με ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. Κι ακριβώς επειδή η κρίση έχει βαθύνει πολύ και τα σενάρια για αναμόρφωση της Ευρωζώνης δεν είναι μπλόφες, λέμε σήμερα, τώρα, λαός οργανωμένος, ισχυρό ΚΚΕ γιατί ούτε οι κεντροαριστερές, ούτε οι κεντροδεξιές κυβερνήσεις δε θα μπορέσουν να τον σώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου