Σελίδες

4 Ιαν 2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ... ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΡΟΛΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ......

Ο Κ. Π. ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΙΣΤΟΣ ,
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ... ΥΠΗΡΕΤΗΣ,
ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ,



Υπερασπίστηκε τα νέα βάρβαρα μέτρα και χαρακτήρισε «εθνική καταστροφή» το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ...


Κήρυγμα συναίνεσης και υποταγής του λαού στην εφαρμοζόμενη βάρβαρη πολιτική, αποτέλεσαν οι πρωτοχρονιάτικες παρεμβάσεις του προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος ταυτόχρονα υπερασπίστηκε την τρικομματική κυβέρνηση Παπαδήμου, καθιστώντας σαφές ότι επιδιώκει και αυτός τη μακροημέρευσή της.
Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, ο Καρ. Παπούλιας αυτοανακηρύχθηκε εγγυητής της «αναγκαίας συναίνεσης» και συστράτευσης μεταξύ των αστικών κομμάτων για την επίτευξη των συμφωνημένων στόχων, καλώντας έμμεσα το λαό να υποταχθεί στην εφαρμοζόμενη πολιτική.


«Εκείνο που έχει αξία είναι να δεσμευθούμε όλοι όσοι συμμετέχουμε στη διαμόρφωση της κοινής μας μοίρας, ότι θα κάνουμε το καλύτερο για τους πολλούς και θα το κάνουμε γρήγορα», τόνισε, αναφερόμενος συγκεκριμένα σε «κυβέρνηση, κόμματα, διαμορφωτές της κοινής γνώμης, συνδικαλιστές, πνευματικό κόσμο, επιχειρηματική τάξη, κρατικούς λειτουργούς».
Επισήμανε μάλιστα ότι ο ίδιος προσωπικά «θα είναι εγγυητής αυτής της αναγκαίας συναίνεσης». Σε αυτό το πλαίσιο ζήτησε στήριξη της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου επισημαίνοντας ότι «με το σχηματισμό της κυβέρνησης Παπαδήμου έγινε ένα σημαντικό βήμα που δεν πρέπει να μείνει μετέωρο». Συμμετέχοντας στον κυρίαρχο εκβιασμό σε βάρος του λαού, ζήτησε επίσης«το μέτωπο εναντίον της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη να είναι αρραγές», γιατί, όπως είπε, «έχουμε χρέος να αποτρέψουμε μια εθνική καταστροφή - με αφόρητες συνέπειες, ιδιαίτερα για τους αδύναμους». Σε ό,τι αφορά τα επόμενα πακέτα μέτρων, ο Καρ. Παπούλιας χαρακτήρισε κρίσιμο ζήτημα «να επιδείξουμε άμεσα αποτελέσματα», γιατί «μόνο έτσι, θα μπορέσουμε με αξιώσεις να διεκδικήσουμε από τους εταίρους μας τη βελτίωση του προγράμματος προσαρμογής και αναπτυξιακή βοήθεια για να βγούμε από την ύφεση».
Συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους μετά την υποβολή ευχών για το νέο έτος, εκτίμησε ότι με την κυβέρνηση Παπαδήμου έχει υπάρξει μια εκτόνωση της λαϊκής αγανάκτησης λέγοντας ότι «έχουμε μια ύφεση, έχει κατακάτσει κάπως ο κουρνιαχτός». Μάλιστα, αποδοκίμασε τον «πόλεμο» που γίνεται από διάφορα ΜΜΕ, όπως είπε, στην κυβέρνηση Παπαδήμου, χαρακτηρίζοντας αναγκαία τα μέτρα που παίρνει, γιατί«είναι πολλά τα χρήματα, τα οποία πρέπει να πάρουμε»... Ο ίδιος πάντως εμφανίστηκε πρόθυμος να βοηθήσει τα κόμματα της συγκυβέρνησης προκειμένου να παραταθεί η θητεία της κυβέρνησης Παπαδήμου.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/1/12, 2:19 μ.μ.

    Το ότι τα επιτελεία του Ηλεκτρονικού Διακυβερνήτη μας δεν είχαν επιστημονική γνώση του αντικειμένου και του πράγματος, ότι δηλαδή κυβερνούν μια Χώρα και δη την Ελλάδα, αυτό δεν φαίνεται τώρα που η Χώρα έχει μπει εδώ και καιρό σε αποσύνθεση λόγω πνευματικής και υλικής συψαιμείας, αλλά φαινόταναι από την αλλοπρόσαλη λογική των επιχειρημάτων που ανέπτυσαν κατά καιρούς και ώρες οι εκάστοται υπουργοί και θυρωροί! Ωρες-ώρες μοιάζαν και φαινόντουσαν σαν χρήστες ψυχοφαρμάκων, και της άλλες ... ώρες-ώρες σαν καταναλωτές ναρκωτικών "εδεσμα΄των"! Αλλά τα ναρκωτικά και τα ψυχωφάρμακα ... αλληλοσυγκαλύπτονται! Το αξιοσημείωτο και αξιοπερίεργο είναι, το ότι οι "παλαίες καραβάνες" της ... Πολιτικής (όχι της ... Ασπασίας!!) τόσο στο ΠΑΟΚ αλλά όσο και στην ΝΔ και το ΛΑΓΟΣ δεν μιλούσαν! Ετσι και με αυτό βλέπουμαι την πραγματική διάσταση του ωχετού του βόθρου της "ελληνικής" Πολιτικής! Ποτέ και κανείς τόσο από τους σημερινούς λευκοσκονάάάάτους τζιτζιφιόγκους όσο και από τους παλιούς και ανίκανους .... σαπουνοσυλλέκτες δεν ενδοιαφέρθεικε για το συμφέρων του Ελληνικού λαού, του Ελληνικού Εθνούς, γενικά και ειδικά της Ελλάδας και του Ελληνα! Γιαυτό και ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!! ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΕΙΤΑΝΕ ΜΙΑ ΞΥΠΟΛΥΤΗ ΠΟΡΝΗ -ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/1/12, 11:23 π.μ.

    ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΥΠΟΠΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ!! ΜΗΠΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ... ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ (ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ)!!
    Ο βουλευτής Πάνος Καμμένος ζητά "εξέγερση των πολιτών" πριν να είναι αργά και ξεπουληθεί ολόκληρη η χώρα.
    Μιλώντας σήμερα στο κανάλι 1 του Πειραιά ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "έχω αποφασίσει να εξηγήσω στον ελληνικό λαό ότι αν δεν ξεσηκωθεί αυτή τη στιγμή και πολύ πριν τις εκλογές γιατί οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση, τότε θα έχει παραδοθεί η χώρα".
    Συμπλήρωσε ότι "όλα είναι ένα παραμύθι το οποίο παίζεται, βάζουμε δήθεν στόχους τις εκλογές, δεν υπάρχουν καν εκλογές. Οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία, αν φτάσουμε σε σημείο να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση η οποία ουσιαστικά παραχωρεί τα δικαιώματα του εθνικά κυρίαρχου ελληνικού κράτους και παράλληλα πηγαίνει στο αγγλικό δίκαιο τη νέα δανειακή σύμβαση και ουσιαστικά νομιμοποιεί την παράνομη πρώτη δανειακή σύμβαση η οποία δεν υφίσταται γιατί δεν έχει τα 2/3 της Βουλής μπορούμε να αρνηθούμε ανά πάσα να πληρώσουμε την πρώτη σύμβαση.
    Αν λοιπόν δεν γίνουν όλα αυτά και υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση η Ελλάδα έχει τελειώσει. Και δεν έχει καμία σημασία αν γίνουν νέα κόμματα, αν υπάρχουν πολιτικοί».

    ΑπάντησηΔιαγραφή