Σελίδες

4 Οκτ 2021

“Το σχέδιό τους είχε στόχο ακόμα και νεκρό!” – Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τις παρακρατικές ομάδες

Είμαστε σήμερα εδώ να αποδείξουμε πως οι επιθέσεις αυτές συνδέονται μεταξύ τους σε ένα οργανωμένο σχέδιο δράσης που ξετυλίγεται ειδικά τις τελευταίες μέρες με έναν μόνο σκοπό.

Όσοι ξέρουν την εμπειρία από τη δίκη της Χρυσής αυγής θα καταλάβουν. Σήμερα αποκαλύπτουμε σε όλους το οργανωμένο σχέδιο που στήθηκε για το χτύπημα του κινήματος που είχε στόχο κατά τη γνώμη μας ακόμη και νεκρό».

Αυτά ήταν μερικά χαρακτηριστικά σημεία από όσα είπαν εισηγητικά οι συνδικαλιστές του ταξικού εργατικού κινήματος στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας νέα στοιχεία για το οργανωμένο σχέδιο των φασιστικών, παρακρατικών ομάδων, την ταυτότητα σεσημασμένων στελεχών τους, τον συντονισμό τους αλλά και την ύποπτη στάση των αστυνομικών αρχών.

Μεταξύ άλλων μίλησαν ο Κυριάκος Τσιαούσης, μέλος ΔΣ του ΕΚ Θεσσαλονίκης και αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕΠΕ και ο Βασίλης Πετράκης μέλος του ΔΣ ΣΕΦΙΕ. Ακολουθούν τα στοιχεία που παρουσίασαν

Ακολουθούν τα κωδικοποιημένα στοιχεία, όπως παρουσιάστηκαν στη συνέντευξη τύπου των συνδικαλιστών, συνοδευόμενα από φωτογραφικά ντοκουμέντα.

1. «Όλες τους οι επιθέσεις και αυτές της προηγούμενης εβδομάδας και η χθεσινή σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ήταν ταχύτατες, “καταδρομικού” χαρακτήρα, με δολοφονικά εργαλεία, χτυπούσαν και έφευγαν όπως ακριβώς έκαναν και τα τάγματα εφόδου της ΧΑ. Σας αποκαλύπτουμε ότι έχουμε στην κατοχή μας στοιχεία και έχουμε εντοπίσει όλους όσους καθοδηγούσαν τις επιθέσεις. Οι επιθέσεις όλες ειδικά στα σχολεία ήταν καθοδηγημένες με ανθρώπους που βρίσκονταν από έξω και με άλλους «συνδέσμους» τους που βρίσκονταν μέσα. Καλούμε την αστυνομία και την ελληνική κυβέρνηση να τους συλλάβουν εδώ και τώρα, αλλιώς θα αρχίσουμε να δημοσιεύουμε και άλλα στοιχεία. Η καθοδήγηση των επιθέσεων αυτών γινόταν από ανθρώπους με συγκεκριμένη φυσιογνωμία. Κυρίως έξω από το σχολείο όπου διαδραματιζόταν η επίθεση έδιναν οδηγίες και κατευθύνσεις. Οι φασίστες αυτοί έχουν ταυτοποιηθεί! Δεν πρόκειται για τίποτα άλλο παρά για εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου!»

2. «Η στάση των αστυνομικών αρχών προσιδιάζει απόλυτα σε όσα έχουμε διαβάσει στις δικογραφίες της δίκης της ΧΑ. Στάση ανοχής, κωλυσιεργίας, μέχρι και επίθεση προς όσους αντιστέκονται στο φασιστικό τέρας! Καταγγέλλουμε την στάση της κυβέρνησης και της αστυνομίας. Η τελευταία μάλιστα όχι μόνο δεν έχει κινήσει τις διαδικασίες ώστε να συλληφθούν αυτοί οι εγκληματίες με συνέπεια να υπάρχει ορατός ο κίνδυνος για νέες επιθέσεις αλλά και με την ανοχή της οι φασίστες μπαινοεβγαιναν στα σχολεία!!! Όταν μάλιστα έγιναν οι επιθέσεις η στάση των αστυνομικών αρχών ήταν το λιγότερο απαράδεκτη! Έφτασαν στο σημείο να πετάνε χημικά στους φοιτητές και να αφήνουν ανενόχλητους τους φασίστες να πετάνε μολότοφ. Είναι επίσης πολύ χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που δείχνουν τους εξωσχολικούς να μπαίνουν και να βγαίνουν στο σχολείο από την πίσω πόρτα μπροστά στους άντρες της ασφάλειας. Το ίδιο έκαναν και πριν το μεγάλο συλλαλητήριο της Τετάρτης όπου υπήρχε οργανωμένο σχέδιο διάλυσης της πορείας, το οποίο ο λαός ακύρωσε κατηγορηματικά.

Αποκαλύπτουμε σήμερα ότι: Η αστυνομία ενώ ήξερε για ώρα ότι ομάδα 50 φασιστών με μαχαίρια, λοστούς, φωτοβολίδες είχε συγκεντρωθεί στο δημαρχείο Σταυρούπολης και κατευθυνόταν προς την πλατεία Τερψιθέας όπου ήταν ορισμένο το συλλαλητήριο, την άφησε ανενόχλητη. Μάλιστα απορία προκαλεί ότι από τις 17:30 έως τις 17:50 είχαν απομακρυνθεί όλες οι αστυνομικές δυνάμεις από την πλατεία. Η ομάδα φασιστών κινούνταν επί της οδού Ρόδου, ενώ η αστυνομία που υποτίθεται τους παρακολουθούσε επί της οδού Αμπελοκήπων. Άφησε δηλαδή τους φασίστες ανενόχλητους να έρθουν προς την πλατεία για να επιτεθούν στους διαδηλωτές. Αν δεν υπήρχε η αποφασιστική παρέμβαση της περιφρούρησης ίσως εκείνο το απόγευμα να είχαμε θύματα. Η στάση της αστυνομίας είναι εγκληματική».

3. «Σε όλες τις περιπτώσεις που έχουν σημειωθεί αφορούν θρασύδειλες επιθέσεις από πολλά άτομα έναντι λίγων. Γιατί όταν βγαίνουν οι πολλοί, όπως έκανε ο λαός της της πόλης το απόγευμα της Τετάρτης στην Σταυρούπολη συμμετέχοντας στο μεγάλο συλλαλητήριο που είχαν προκηρύξει οι φοιτητικοί σύλλογοι τότε τα απολειφάδια αυτά κρύβονται στα λαγούμια τους, επειδή ξέρουν πως μόνο εκεί μπορούν να βρουν θέση οι σάπιες ιδέες τους. Είχε τέτοια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά η επίθεση τους όταν 10 με 15 άτομα βγήκαν και επιτέθηκαν σε 3 μέλη φοιτητικών συλλόγων που μοίραζαν απλά ανακοινώσεις για την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής».

4. «Σε όλες τις περιπτώσεις, τα χτυπήματα έγιναν κατόπιν συντονισμού που λάμβανε χώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ημερομηνίες και ώρες, συμμετοχή κόσμου και εξοπλισμός όλα ήταν κανονισμένα και οργανωμένα. Τίποτα δεν έγινε κατά τύχη ή εκ παραδρομής. Προσχεδιασμένα χτυπούσαν, προσχεδιασμένα υποχωρούσαν και κρύβονταν για το υπόλοιπο της μέρας στις τρύπες τους. Υπάρχουν οι χαρακτηριστικές συνομιλίες στο διαδίκτυο που δείχνουν πως συντονίζουν την επίθεση τους, πως δίνουν οι φασιστικές ομάδες μεταξύ τους ραντεβού».

5. «Η ομάδα των φασιστών που τελούσε τις επιθέσεις ήταν οργανωμένη και δρούσε σαν τάγμα εφόδου, βγαλμένο από τις πιο σκοτεινές εποχές που γνωρίζει πότε ο τόπος μας και ο λαός μας. Δεν ήταν απλά δηλαδή κάποιοι “μαθητές” όπως ήθελαν να τους παρουσιάσουν. Ντυμένα στα μαύρα, με full face και κουκούλες για να μην δείχνουν τα πρόσωπα τους. Οι ιδέες τους προέρχονται από τη πιο σκοτεινή ιδεολογία που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα με άμεσο σκοπό να σπείρει το μίσος και την μισαλλοδοξία στην συνείδηση της νέας γενιάς και του λαού μας. Πάνω τους εντοπίσθηκαν και κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων και κατά την έρευνα που έγινε μετά την προσαγωγή ορισμένων δολοφονικά εργαλεία. Μέσα από το σχολείο πέταξαν δύο μολότοφ προς τους εκπροσώπους συλλόγων και φορέων. Σουγιάδες και στειλιάρια, μολότοφ και αλυσίδες. Ακόμη και τέιζερ είχαν. Όλα αυτά με ένα μοναδικό σκοπό! Να εκφοβίσουν και να χτυπήσουν βάναυσα κάθε αγωνιστή που ορθώνει το ανάστημα του στην σαπίλα που υπηρετούν».

6. «Οι επιθέσεις είχαν ξεκάθαρα ναζιστικό – φασιστικό χαρακτήρα. Από εκεί προκύπτει και η εγκληματική φύση τους. Οι εικόνες από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, όπου φασίστες μέσα στον αύλειο χώρο του σχολείου χαιρετούν ναζιστικά και φωνάζουν “χάιλ Χίτλερ” δεν χωρούν παρεξηγήσεις και επιβεβαιώνουν το εξής: Η ομάδα αυτή είναι ναζιστική φασιστική για αυτό είναι και εγκληματική. Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν αναμφίβολα πως η εγκληματική δράση όσων συμμετείχαν στις επιθέσεις εκκινεί από πολιτικά κίνητρα που απορρέουν από τη φασιστική ναζιστική ιδεολογία».

7. «Για αυτό το λόγο και δεν είναι τυχαία τα χαρακτηριστικά των θυμάτων της επίθεσης. Ποιούς χτύπησαν: Μέλη φοιτητικών συλλόγων και εκλεγμένους σε Διοικητικά Συμβούλια, αγωνίστρια μαθήτρια, εκλεγμένη στο 15μελες και όσους την προστάτεψαν, προσφυγοπούλα μαθήτρια από τη Συρία, μέλη της ΚΝΕ που απλά μοίραζαν φυλλάδια και εφημερίδες. Έχουν δηλαδή συγκεκριμένη στόχευση, δεν είναι απλά τυφλή βία. Έχουν στόχευση που προκύπτει από τη φασιστική ναζιστική ιδεολογία. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η στόχευση των φασιστών στην μαθήτρια του 2ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης. Εκλεγμένη ήταν στο μαθητικό συμβούλιο του σχολείου, αγωνίστρια που πριν από λίγη ώρα προτού δεχθεί την θρασύδειλη επίθεση από 6 σχεδόν άτομα είχε το θάρρος να καταγγείλει τις ενέργειες αυτές και να τις διαχωρίζει από το οργανωμένο μαθητικό και τις διεκδικήσεις του. Η στόχευση σε μετανάστρια μαθήτρια επίσης διόλου τυχαία είναι. Τέτοιο είναι το μίσος και ο τυφλός φανατισμός αυτών των ανθρώπων που δεν βλέπουν τίποτα άλλο παρά έναν εχθρό».

8. «Τέλος ευθύνες έχει και ο διευθυντής του σχολείου βέβαια. Η συμπεριφορά του να αφήσει τους μαχαιροβγάλτες να σουλατσάρουν στην αυλή του σχολείου και να τους καλύπτει στην συνέχεια εγείρει ερωτήματα και ευθύνες που οφείλουν άμεσα να διερευνηθούν. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι υπήρχε ομάδα 50-60 ατόμων που έκανε σουλάτσα μέσα στο σχολείο χωρίς τη βοήθεια ή την ανοχή προσωπικού μέσα από το σχολείο.

Σήμερα επίσης θέτουμε το εξής ερώτημα: Η πόρτα του σχολείου ανοίγει με ηλεκτρικό μηχανισμό μόνο με την εντολή του θυρωρού ή της υποδιευθύντριας. Την 1η μέρα της επίθεσης προς τους διαδηλωτές των φοιτητικών συλλόγων η πόρτα ως δια μαγείας άνοιξε για να βγει το τάγμα εφόδου μέσα. Τη δεύτερη μέρα που το σχέδιο ήταν η επίθεση μέσα από το σχολείο η πόρτα πάλι ως δια μαγείας ήταν ερμητικά κλειστή. Το αφήνουμε εδώ αυτό και το καταθέτουμε ως ένα τουλάχιστον “περίεργο” περιστατικό».

Πηγή: 902.gr

Via     Κατιούσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου