Σελίδες

20 Μαρ 2020

Μην καταντάς γελοίος και παπαχλιμιτζος, συγκρατήσου...







Η ικανότητα να χειροκροτάς και στον ύπνο την κυβέρνηση, πόσο μάλλον μεσημεριάτικα από τη δημόσια τηλεόραση, δεν δίνει το δικαίωμα της χυδαιολογίας σε βάρος ανθρώπων που δίνουν μάχη με τον κορονοϊό στην πρώτη γραμμή μέσα στα νοσοκομεία αναφοράς και σε κάθε νοσοκομείο για να προστατευθούν όλοι, κι εκείνοι που χυδαιολογούν εναντίον τους.  
«Όταν η γελοιότητα δεν έχει όρια» γράφει στο Twitter ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Παπαχλιμίντζος για τους υγειονομικούς που με κινητοποίηση «ειδικού σκοπού και τύπου» στο υπουργείο Υγείας απαίτησαν άμεσα μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού και ταυτόχρονα έδωσαν απάντηση και στο απαράδεκτο κυβερνητικό μέτρο της απαγόρευσης συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων.
Δεν είναι γελοίο να ζητάς άμεσο εφοδιασμό του υγειονομικού προσωπικού με τα αναγκαία ατομικά μέσα προστασίας, να γίνουν άμεσα μαζικές προσλήψεις, να ανοίξουν όλες οι κλίνες ΜΕΘ και να επιταχθούν οι υποδομές του ιδιωτικού τομέα της Υγείας. Αφορούν τη ζωή και την υγεία κάθε Παπαχλιμίντζου!
Δεν είναι γελοίο να στέλνεις συμβολικά το μήνυμα αντίστασης στο μέτρο της απαγόρευσης των δημοσίων συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων από 20 γιατρούς που κρατούσαν ένα πανό με μάσκες και γάντια.
Θυμίζουν άλλες εποχές τέτοια αστυνομικά μέτρα και δεν είναι για γέλια, όπως δεν γελούσαν όσοι διαδήλωναν στην ΕΡΤ ενάντια στο «μαύρο» για να έχει δουλειά ο κάθε Παπαχλιμίντζος.
Αν κάτι χρήζει σχολιασμού με αφορμή τη διαμαρτυρία είναι η άρνηση της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας να συναντηθεί με την Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών και να ακούσει θέσεις και προτάσεις για την πανδημία. Τα στόματα με μάσκες έχουν φωνή για το καλό όλων μας και είναι γελοίο να μην βοηθάς να δυναμώσει. Είναι γελοίο να χειροκροτάς τους υγειονομικούς μόνο όταν στο ζητά η σύζυγος του πρωθυπουργού.
Όταν η γελοιότητα δεν έχει όρια, λέγεται παπαχλιμιντζουριάζουσα.

2 σχόλια:

  1. Και μαζί με τον κυρ χλιμίτζουρα, βγήκαν από το πρωί κι ένας εσμός "αρίστων" ντοκτορς, (λέμε τώρα) που με στυλ αυθεντίας φιλελέ που τους έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι, προσπαθούν να μας πείσουν πόσο κακοί είναι οι γιατροί, και δεν διανοούνται τι περιμένει τους φιλελέ μετά από αυτό το συνειδητό έγκλημα της διάλυσης της δημόσιας υγείας.
    Κι από κοντά και κάποιοι "αριστεροί" υπεράνω πάσης υποψίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/3/20, 8:24 μ.μ.

    Παπαχλιμιτζουρας όνομα και πράγμα εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή