Σελίδες

20 Μαρ 2020

O Μπογιόπουλος απαντά στον «κλόουν» Πάσχο Μανδραβέλη

Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι από την εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου στον Real fm (19/3/2020), όπου καταρρίπτονται ένα προς ένα τα ψεύδη του εν λόγω "κυρίου". Ακούστε εδώ:  

 Απάντηση στο άθλιο άρθρο του Μανδραβέλη στην «Καθημερινή»  υπό τον τίτλο «Ο κομμουνισμός των ηλιθίων». 
Το πόνημα του καταλήγει ως εξής:

«Να σημειώσουμε ότι και ο 66χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός, που γύρισε από τους Αγίους Τόπους, πήγε πρώτα στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας (διασπείροντας τον ιό), μετά στο νοσοκομείο του Πύργου (χάνοντας χρόνο) και κατέληξε (δυστυχώς και μεταφορικώς) στο νοσοκομείο του Ρίου. Τόσο καλό είναι το Δημόσιο Σύστημα Υγείας για το οποίο τα «νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια» δεν πρέπει να ομιλούν».
Για να μην αδικήσουμε τις σύνθετες και εμβριθείς σκέψεις που διατυπώνονται στο άρθρο το παραθέτουμε για να διαβαστεί μέχρι το τέλος, από τους γενναίους που αντέχουν τέτοια πνευματώδη κείμενα (εδώ), υψηλής ιδεολογικής και πολιτικής αντιπαράθεσης…  
Εμείς θα δηλώσουμε την κατανόηση μας στους συγγραφείς τέτοιων νεοφιλελεύθερων παραληρημάτων, καθώς πλέον η αμηχανία τους κάνει τη στριμμάδα τους πιο κωμική απ’ αυτή που έτσι κι αλλιώς έχουν. Βλέπετε οι άνθρωποι ψάχνουν και δεν βρίσκουν πού πήγε, σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση για ολόκληρο τον κόσμο, εκείνο το «αόρατο χέρι της αγοράς». 
Πάντως, έχει σε κάτι δίκιο ο Μανδραβέλης. «Θα γίνει μεγάλη πολιτική και συνδικαλιστική σπέκουλα πάνω στις πλάτες των γιατρών και νοσηλευτών του ΕΣΥ, οι οποίοι πραγματικώς κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αναχαίτιση της επιδημίας», γράφει. 
Το καταπληκτικό, πάντως (αφού σε κάτι τέτοια είναι, όντως, καταπληκτικοί οι νεοφιλελεύθεροι / νεοφιλελέρες) είναι ότι τα περί σπέκουλας – που τάχα θέλει να… αποτρέψει ενάντια στο δημόσιο σύστημα Υγείας – ο "κύριος" αυτός τα «ξορκίζει» σε ένα άρθρο που καταλήγει σε μια άθλια σπέκουλα, με ψέματα αισχρά και ανυπόστατα κατά των γιατρών και οι νοσηλευτών στο δημόσιο σύστημα ΥγείαςΘέλει ιδιαίτερες ικανότητες για να καταφέρεις κάτι τέτοιο. Διαβάστε εδώ κι εδώ τι πραγματικά εξελίχθηκε στο νοσοκομείο στο Ρίο, αλλά και πριν, με τον 66χρονο.
Τα πράγματα, όμως, είναι πολύ σοβαρά για να αφιερώσουμε παραπάνω χρόνο στις ιδεοληψίες των «οργισμένων» φιλελέδων. Τους προτείνουμε να αφιερώσουν λίγο χρόνο αυτοσυγκέντρωσης, μήπως και προσγειωθούν στη δύσκολη πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε όλοι με το κορωνοϊό. Η υπευθυνότητα και η στοιχειώδης σοβαρότητα χρειάζεται παραδοχή των δεδομένων. 
Πληροφορίες από: ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ 

1 σχόλιο:

  1. Ο "κύριος" Μανδραβέλης αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πως αποτελεί έναν από τους ιδεολογικούς αιμοδότες του συστήματος και το να δίνει αίμα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή γι’ αυτό, σημαίνει πως έχει λάβει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να αποκομίσει πολλαπλά οφέλη στο μέλλον. Του το ευχόμαστε ειλικρινά για να μην πάει στράφι και η αυτογελοιοποίησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή