Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019

Ο μέγας χορηγός της βίας


1. Αντιμετωπίζοντας τις πράξεις των μπάτσων του ενθουσιαστικά, το κράτος αναδεικνύεται σε μέγα χορηγό της βίας.
2. Σε μια δημοκρατία για πιθήκους, η βία εγκαθίσταται στη ζωή μας ως δόγμα που δεν έχει ανάγκη από καμία αλήθεια, αφού στηρίζεται στους χειρουργούς που επανδρώνουν το υπουργείο  Δημόσιας Καταστολής.
3. Οταν το κράτος βάζει τα καλά του, το κάνει για να αναδείξει τη βία ως αυτοσκοπό. Ρίχνει το γάντι σ' αυτούς που θεωρεί αδύναμους, κινητοποιώντας από τα δυσώδη γραφεία του ένστολους οπλισμένους.
Αυτοί κρύβουν μέσα τους την ανασφάλεια και όλα τα ελαττώματα μιας ύπαρξης που δεν εκπαιδεύτηκε σωστά για το ρόλο της, και με την πρώτη ευκαιρία δαγκώνει. Δεν είναι τυχαία η συμπεριφορά των αστυνομικών απέναντι στις δημόσιες πυκνές εμφανίσεις των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής. Με τη μεταμόρφωσή τους σε γατούλες και με τη φροντίδα τους ν' ανοίγουν κάθε φορά το δρόμο για την επέλαση των χρυσαυγιτών στις σκοτεινές ζώνες της Αθήνας καλύπτουν τη χυδαιότητα, την αναιμία και τη δειλία της χρυσαυγίτικης ορδής. 
Πλασμένοι από την ίδια ύλη συσκότισης, ελλείψει αντικειμένου, πορεύονται αγκαλιά, οι μακάβριοι, και ανάλογα με τις ορέξεις τους ξεσπούν στον κόσμο.
4. Η δημοσιογραφική φλυαρία εξελίσσεται ατιμωρητί.
Από τη μια, με το πρόσχημα του "νόμου και της τάξης" δικαιώνονται οι ξυλοδαρμοί πολιτών, το ξεγύμνωμα 20χρονων παιδιών εν μέση οδό, η ωμή βία, οι «Μαφιόζικες» πρακτικές της αστυνομίας, η αστυνομική αυθαιρεσία και, από την άλλη,  αποκαθίσταται και ξεπλένεται η εγκληματική δράση της ναζιστικής συμμορίας Χρυσή Αυγή, επικροτείται η ατιμωρησία των δολοφόνων του Φύσσα, διαφημίζεται ο φασισμός και οι γελοίοι εκπρόσωποι του, ξεπλένονται οι πρεζέμποροι, οι μεγαλοαπατεώνες επιχειρηματίες, οι τραπεζίτες και όλο το σάπιο σύστημα.
5. Η βλακώδης προσπάθεια των κύκλων των δημοσκοπήσεων να φανούν σοβαροί και ανεξάρτητοι δυσκολεύουν την κατάστασή μας. 
Παρόλο που επιστρατεύονται όλοι οι δημοσιογράφοι, με επικεφαλής αυτούς του ΣΚΑΙ, που γουργουρίζουν ευτυχισμένοι σαν γάτες κάθε φορά που παρουσιάζει ποσοστά της αρεσκείας τους, τελικά τα αποτελέσματα, ενώ φαίνονται θετικά για την εξουσία, φαίνεται ότι έχουν εκ διαμέτρου αντίθετα αποτελέσματα στον κόσμο από αυτά που περίμεναν οι σχεδιαστές τους: Κάθε φορά υπάρχει έντονη δυσφορία και απαξίωση που ουδείς μπορεί ν' αναχαιτίσει. Σωπαίνουμε, βετεράνοι της σιωπής, μπροστά στη χυδαιότητα των δημοσκόπων και φυλάμε το σάλιο μας για τα χειρότερα.
6. Παραπαίοντας ο Κουλής, και οι μισθοφόροι του Χρυσαυγίδης, Βορίδης, ο φαιδρός Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από τον Πλεύρη, τον δημόσιο ρουφιάνο (Μπογδάνο), τον Μπάμπη και τον Λοβέρδο, μέσα στα ψέματά τους, συναντάνε μόνο όσους θεωρούν συνενόχους τους. 
Ο πρωθυπουργός πιστεύει ότι είναι ο τελευταίος σταυροφόρος με τους μισθοφόρους του και ότι αυτό που υπερασπίζεται παίρνει διαστάσεις Αποκαλύψεως!!! 
Οσο για τη δίψα του για επιβολή, αυτή φανερώνει τη ροπή του προς τη γελοιότητα, που είναι τόσο ισχυρή ώστε ξεπερνά τις δυνάμεις του. Μιλάμε για την σοβαρή Χρυσή Αυγή, με γραβάτα, όπως δήλωσε τελευταία ο Κούλης... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου