Σελίδες

8 Νοε 2019

Επικίνδυνοι αμερικανοτσολιάδες!

Το «στρατηγέ, ιδού ο στρατό σας» του υπουργού Άμυνας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Νίκου Παπαγιωτόπουλου, παρουσία του διοικητή των χερσαίων δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη, αντιστράτηγου Κρίστοφερ Καβόλυ...
«Η Ελλάδα στέκεται στο πλευρό των συμμάχων της. Πάντα στεκόταν στο πλευρό των συμμάχων της, τουλάχιστον εκείνων που δεν αμφισβητούν την εδαφική και κυριαρχική μας ακεραιότητα. Οικοδομούμε επί των συμμαχιών μας με τους στρατηγικούς μας εταίρους, και κυρίως τη συμμαχία μας με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Πολεμήσαμε στο πλάι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, οι άνδρες μας μάτωσαν δίπλα σε Αμερικανούς στρατιώτες στους πολέμους στους οποίους συμμετείχαμε, και αυτό θα γίνει επίσης και στο μέλλον. Τιμούμε το γεγονός ότι είμαστε μέλη αυτών των συμμαχιών, τιμούμε το γεγονός ότι είμαστε στην πρώτη γραμμή του δυτικού κόσμου, υπερασπίζοντας συχνά την ακεραιότητα του δυτικού κόσμου, την ελευθερία και τη δημοκρατία».

Δήλωση του υπουργού Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, χθες, στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη Αττικής, παρουσία του διοικητή των χερσαίων δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη, αντιστράτηγου Κρίστοφερ Καβόλυ, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ πτέραρχου Χρήστου Χριστοδούλου και του αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπάς.  Ο υπουργός στην ομιλία του κήρυξε την έναρξη των εργασιών του 3ου Συνεδρίου Χερσαίων Δυνάμεων. Το συνέδριο διοργανώνει το Γενικό Επιτελείο Στρατού, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου. 
Προς κυβέρνηση Μητσοτάκη: Εάν εσείς θέλετε να είστε αμερικανοτσολιάδες αντάξιοι των πολιτικών σας προγόνων είναι δικαίωμα σας. Μπορείτε να ακολουθήσετε όσο θέλετε τις «παραδόσεις» του αστικού πολιτικού προσωπικού της χώρας. Ο ελληνικός λαός δεν είχε και δεν έχει καμία σχέση με τον ραγιαδισμό και το ρόλο μαριονέτας που θέλετε να παίζετε, τάζοντας μάλιστα πως η Ελλάδα θα «ματώσει» ξανά πλάι στις ΗΠΑ! 
Θέλετε να βάλετε, ακόμα περισσότερο, τον ελληνικό λαό στα ματωμένα σχέδια του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ. Αν εσείς ονειρεύεστε νέες «Κορέες», νέες συμμετοχές σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις με το αίμα των Ελλήνων φαντάρων να θυμάστε ότι ο λαός έχει ιστορική μνήμη. Κι εσείς, πάντα, σε αυτή την ιστορική μνήμη θα είστε οι συνεχιστές του «στρατηγέ, ιδού ο στρατό σας»Ξέρετε για πότε μιλάμε: Για τότε που ο ίδιος ο Τρούμαν έστειλε στην Ελλάδα το 1948 τον Βαν Φλιτ για να «εποπτεύσει» την εφαρμογή του «Δόγματος» του, του «Δόγματος Τρούμαν».  Θα θυμάστε εκείνη τη φράση του Παναγιώτη Κανελλόπουλου προς το Βαν Φλιτ: «Στρατηγέ, ιδού ο στρατό σας». Πρόκειται για μέρος της «γενναιοδωρίας των ΗΠΑ» μαζί με τη χρήση ναπάλμ στον ελληνικό εμφύλιο, ενάντια στους αντάρτες του ΔΣΕ, στο Γράμμο.
Είστε επικίνδυνοι αμερικανοτσολιάδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου