Σελίδες

14 Οκτ 2013

Κυβέρνηση: Με κάθε ευκαιρία αναμασά τη «θεωρία των άκρων»

Παρακράτος...

Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ και υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μ. Βαρβιτσιώτη, το ΚΚΕ τόνιζε σε ανακοίνωσή του ότι:
 «καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση εναντίον του πολιτικού γραφείου του M. Βαρβιτσιώτη. Αυτές οι ενέργειες δημιουργούν σοβαρά ερωτηματικά για τους σκοπούς και τους στόχους που υπηρετούν».
Δεν πέρασε ούτε μια βδομάδα και το σχόλιο του ΚΚΕ επιβεβαιώθηκε...
Έτσι χτες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ανώνυμη επιστολή «ανάληψης ευθύνης» για την εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη, κάποιου ή κάποιων τύπων που τάχα μιλούν «για έναν άλλο κόσμο, για την αναρχία και τον κομμουνισμό». Ο Μ. Βαρβιτσιώτης έσπευσε να δει στην επιστολή την επιβεβαίωση της θεωρίας των άκρων, έτσι επιχειρώντας να τσουβαλιάσει τα πάντα, σχολίασε ότι «τα άκρα αντιλαμβάνονται και μετέρχονται ως μέσο επιβολής των απόψεών τους τη βία».

Οι ανώνυμοι επιστολογράφοι είναι σίγουρο πως δεν έχουν καμία σχέση με τον κομμουνισμό, όπως ψευδώς ισχυρίζονται. Πρόκειται για άθλιους κοινούς προβοκάτορες που καμία σχέση δεν έχουν με το εργατικό και λαϊκό κίνημα.
Όσον αφορά τη στάση του Μ. Βαρβιτσιώτη, αποτελεί ακόμα μια ακόμα απόδειξη πως η κυβέρνηση έχει βάλει όλα τα σφυριά να βαράνε συντονισμένα, επικαλούμενοι με κάθε αφορμή την ανιστόρητη και αντιδραστική θεωρία των «δυο άκρων». 
Ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου αντί να προσπαθεί να τσουβαλιάσει, ας ψάξει καλύτερα στους μηχανισμούς του κράτους και του παρακράτους, που είναι «μανούλες» στις προβοκάτσιες κατά του λαϊκού κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου