Σελίδες

4 Νοε 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι λαθροχειρίες, η πολιτική αλητεία και η πραγματικότητα


Αγανάκτηση έχει προκαλέσει σε Ελληνες μετανάστες στη Δανία η προκλητική κίνηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ (ονόματι Φάνης Κατσανεβάκης και Δημήτρης Τσέκερης) να ανοίξουν σελίδα στο facebook κάνοντας κατάχρηση των στοιχείων και των ονομάτων που κατά καιρούς έχουν έρθει σε επαφή με τη σελίδα της ελληνικής κοινότητας στο facebook. Αφού τα αντέγραψαν, τα πρόβαλαν αυθαίρετα στη σελίδα τους ως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στη Δανία χωρίς να έχει προηγηθεί οποιαδήποτε ενέργεια για την αποδοχή τους. Στη συγκεκριμένη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ στη Δανία εμφανίζονται ακόμα και ονόματα μελών άλλων κομμάτων καθώς και Ελλήνων που ανοιχτά έχουν δηλώσει ότι δε θέλουν να έχουν καμιά σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης, εμφανίζονται και πολλά ονόματα Δανών που ούτε καν γνωρίζουν ελληνικά αλλά από περιέργεια βρέθηκαν κάποτε στη σελίδα στο facebook
της ελληνικής κοινότητας.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ με κάθε μέσο και ανάλογες λαθροχειρίες προσπαθεί να εμφανίσει «συσπείρωση» ανάλογη του εκλογικού αποτελέσματός του και τον προδίδει η ίδια η πραγματικότητα. Οι μετανάστες γνωρίζουν καλά το παρελθόν τους και το ρόλο τους και μπορούν να τους δώσουν οργανωμένα την απάντηση που τους αρμόζει ως κόμμα που σπέρνει επικίνδυνες αυταπάτες και καλλιεργεί τον εξωραϊσμό του καπιταλισμού.
Η παραπάνω ενέργεια είναι επίσης ένα ακόμα χειροπιαστό παράδειγμα για το πώς χρησιμοποιείται το facebook και τι συνέπειες μπορεί να έχει στους χρήστες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου