Σελίδες

24 Μαΐ 2012

Αθλιότητες ΣΥΡΙΖΑ


Λίγο πριν τις εκλογές του Μάη, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διοχέτευαν σε δημοσιογράφους αστικών ΜΜΕ και ψηφοφόρους κατασκευασμένες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ είναι τάχα μοιρασμένα ως προς τη στάση που πρέπει να τηρήσει το Κόμμα σε ό,τι αφορά στη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ! Αλλοι υπέρ και άλλοι κατά. Καλλιεργούσαν μάλιστα κλίμα ότι μετεκλογικά θα προκύψουν εξελίξεις στο ΚΚΕ. 
Επειδή τίποτα δε μένει κρυφό, είναι σε γνώση μας τουλάχιστον τρία ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πρωταγωνίστησαν στη διοχέτευση τέτοιων και άλλων αντιΚΚΕ αθλιοτήτων στα αστικά ΜΜΕ με την προτροπή να τα αναπαραγάγουν, όπως και έκαναν. Και επειδή η πραγματικότητα έκανε σκόνη τις προβοκατόρικες διαδόσεις τους, τώρα επανέρχονται και ύπουλα διαδίδουν «υπόγειες φήμες» πετώντας το ένα ψέμα πάνω στο άλλο για το Κόμμα και τις Οργανώσεις του. Ως εκεί φτάνει η πολιτική αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ. 
Τους το ξαναλέμε: «Σε τούτα δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει». 
Το ΚΚΕ ό,τι και αν κάνουν δεν πρόκειται να το βάλουν στη στρούγκα των αστών που βρίσκονται οι ίδιοι. 
Οσες αθλιότητες και πολιτικές ατιμίες αν επεξεργαστούν τα επιτελεία τους, που, απ' ό,τι φαίνεται, αντλούν «τεχνογνωσία» για την αντιΚΚΕ προβοκάτσια από τους αστούς και τα κόμματά τους.

6 σχόλια:

  1. Αναδίπλωση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ρ Ο Μ Π Ε Σ ξεΤΣΙΠ(ρΑ)οτες.
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ξάφνιασε σήμερα ο Γιάννης Δραγασάκης, λέγοντας για πρώτη φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει σε «πολιτική και όχι νομική καταγγελία του Μνημονίου».
    Ο κ. Δραγασάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, διευκρινίζοντας: «Θα καταγγείλουμε πολιτικά και όχι νομικά το Μνημόνιο. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες πτυχές θα καταργηθούν, κάποιες άλλες θα τις διαπραγματευτούμε και υπάρχουν και άλλες που πρέπει να εξετάσουμε εναλλακτικές λύσεις».!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Το ΚΚΕ είναι υποχρεωμένο να δείξει όλη την εικόνα. Δεν έχει δικαίωμα να χαϊδεύει αυτιά, κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε βαθιά υποταγή.

    Το ΚΚΕ δείχνει ευθέως τον αντίπαλο, το μονοπωλιακό κεφάλαιο και την εξουσία του. Και είναι αυτή η γραμμή του που οδηγεί σε συσπείρωση για να χτυπηθεί ο αντίπαλος.

    Η αστική τάξη διαβάζει καλά αυτή τη γραμμή. Κι έχει ήδη φροντίσει να ορθώσει όσο πιο ισχυρά αναχώματα μπορεί. Η προβολή - από τα αστικά μέσα ενημέρωσης - του ΣΥΡΙΖΑ σαν τη δύναμη που δήθεν είναι ενάντια στο σύστημα, είναι επιλογή της αστικής τάξης, που καταλαβαίνει ότι τα δυο γερασμένα άλογά της δεν τραβάνε πια. Είναι επιλογή στη γραμμή ανασύνθεσης του πολιτικού σκηνικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/5/12, 3:44 μ.μ.

    ΑΥΤΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ;...ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!
    http://prevezaredwave.blogspot.com/2012/05/blog-post_6180.html
    ΑΝΤΩΝΗΣ Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/5/12, 3:47 μ.μ.

    Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που λέει την αλήθεια αλλά η αλήθεια πονάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/5/12, 4:33 μ.μ.

    ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ, Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΑΛΕΞΗΣ?
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ... (made in C.E.)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/5/12, 5:46 μ.μ.

    Το βρήκα!!!!
    Θελω ευρωγλυφιτσουρι, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...
    Η απαντηση : ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ.
    Το γλιφιτζουρι παρακαλω για να γλειφω, οσο ακομα μπορω....
    Δ/ΝΣΗ : SYRIZA -ALEJI TSIPRA
    GREECE
    TEL : 00302103378501
    0030210 3829910
    0030210 3829911

    Βαλτετσίου 39
    T. K. 106 81
    ATHENS E.U. (please don't exist GREECE (disappear))
    european site http://www.syriza.gr/
    BE CAREFUL,,,,,,, MIND THE GAP
    Alexιs suggests that the 29 European butchers befits GREEK PEOPLE.
    29 butchers and ALEXIS propose EU
    They know, you'll learn after death ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/5/12, 6:29 μ.μ.

    Και μια πληροφορία που δεν αναφέρει ο Ριζοσπάστης:*
    Στις φήμες αυτές διαδιδόταν ότι τα μέλη του πολιτικου γραφείου του ΚΚΕ ήταν 8 κατά και 7 υπέρ της συνεργασίας με τον Σύριζα. Το αστείο είναι ότι οι προβοκάτορες δεν έκαμαν καλά τη δουλειά τους διότι τα μέλη του πολιτικού γραφείου είναι στο σύνολο 12 και όχι 15. Φυσικά, άσχετα με το πόση προχειρότητα χαρακτηρίζει την εν λόγω προβοκάτσια, όλοι αυτοί στηρίζονται στο “πες πες κάτι θα μείνει” και όχι στην αληθοφάνεια των όσων λένε.
    Περαστικά…
    * Δεν την γράφει μεν αλλα την υποννοεί στην πρόταση “Και επειδή η πραγματικότητα έκανε σκόνη τις προβοκατόρικες διαδόσεις τους“.
    ΑΝΤΩΝΗΣ Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή