Σελίδες

2 Μαΐ 2012

ΟΛΟΙ σήμερα στις 8 μ.μ. στο Πεδίον του Αρεως


Θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα
Σήμερα Τετάρτη 2 Μάη, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πεδίον του Αρεως, όπου στις 8 μ.μ. θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα. 
Στο κάλεσμα του Κόμματος, που σηματοδοτεί την τελική ευθεία για την κάλπη της 6ης Μάη, να δηλώσουμε όλοι «παρών»! Μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, οπαδοί και φίλοι, αυτοαπασχολούμενοι, μικροί αγρότες, νεολαίοι και γυναίκες, άνθρωποι του μόχθου που γνώρισαν το ΚΚΕ στους αγώνες και συμπορεύτηκαν μαζί του όλο το προηγούμενο διάστημα.
Είτε πείστηκαν και συμφωνούν με την πολιτική πρόταση διεξόδου του Κόμματος, είτε αναγνωρίζουν τη συνέπεια και τη σταθερότητά του, το γεγονός ότι έγκαιρα
προειδοποίησε, πρόβλεψε και δεν έπεσε έξω, είτε βλέπουν στο ΚΚΕ τη μόνη δύναμη που δεν πρόκειται να τους προδώσει την επόμενη των εκλογών, ακόμα και αν δε συμφωνούν σε όλα μαζί του, η θέση όλων είναι σήμερα στο Πεδίον του Αρεως. Ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που χειραφετούνται από την πολιτική των κομμάτων που μέχρι σήμερα ψήφιζαν, έχουν συμφέρον να βρεθούν στη συγκέντρωση του ΚΚΕ, να ακούσουν την πρόταση του Κόμματος, το κάλεσμα για εκλογική του ενίσχυση.
Η σημερινή συγκέντρωση μπορεί και πρέπει να δώσει ώθηση στη θετική δυναμική που σηματοδοτεί η αποδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και ταυτόχρονα να δυναμώσει την προοπτική, αυτή η δυναμική να εκφραστεί με ψήφο στο ΚΚΕ, προσπερνώντας αναχώματα και αυταπάτες που στήνει το σύστημα για να ενσωματώσει τη λαϊκή δυσαρέσκεια. 
Με πανίσχυρο ΚΚΕ, ο λαός μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες από την επομένη των εκλογών, θα τρομάξει αυτούς που τον θέλουν τρομαγμένο. Θα δυναμώσει τις προϋποθέσεις για να αντιπαλέψει αποτελεσματικά την κυρίαρχη αντιλαϊκή πολιτική, με όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει, να αποσπάσει κατακτήσεις, να ανοίξει το δρόμο για ριζικές αλλαγές προς όφελός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου