Σελίδες

29 Απρ 2012

Ο "Καμμένος" ΣΥΡΙΖΑ ...

Κυβέρνηση με τον Καμμένο θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ.... 
Το είπε ο Αλέξης  σε συνέντευξή του αναφέροντας: «Εάν, όμως, παρ' όλα αυτά, εμείς, ως Αριστερά, καταθέσουμε την πρότασή μας και χρειαζόμαστε πέντε ψήφους του Καμμένου και έρθει να μας τις δώσει ως ανοχή ή ως στήριξη δε θα τον πετάξουμε, δε θα του πούμε δεν τις θέλουμε...». 
Να κυβερνήσουν θέλουν οι άνθρωποι και όπως να 'ναι
(ο Αλέξης θέλει νάναι χαλίφης στη θέση του χαλίφη... οπωσδήποτε, εδώ και τώρα...). 
Αλλά προχώρησε ακόμη παραπέρα, αφού έκανε την κυβέρνηση. 
Εδωσε την πρωθυπουργία στην Αλέκα !!! 
Τώρα ο λαός μπορεί να κοιμάται ήσυχος με τις φαντασιώσεις του ΣΥΡΙΖΑ... 
Αφού έκαναν ήδη την «αντιμνημονιακή» κυβέρνηση με πυρήνα την αριστερά και τον Καμμένο συνκυβερνήτη, όπως κατ' επανάληψη έχει πεί και τονίσει  ο Αλέξης, 
ας προσέξουν το ξύπνημα από τη φαντασίωση...,  θα είναι οδυνηρό. 
Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με Καμμένο...  (ανέκδοτο) 
Τόσο προοδευτική, τόσο αριστερή, (την χροια καθορίζει ο Καμμένος)...
Συμμαχία με ένα κόμμα από τα σπλάχνα της ΝΔ, κόμμα του κεφαλαίου, της πλουτοκρατίας, εκπρόσωπος των συμφερόντων της αστικής τάξης, της ΕΕ, των ιμπεριαλιστικών συμμαχιών  Η.Π.Α., Ρωσίας, Κίνας, ΝΑΤΟ, κ.λπ. .
Ο Ν. Βούτσης, άλλο πρωτοκλασσάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μοίρασε ακόμη πιο μεγάλες αυταπάτες, μιλώντας για στήριξη από τον Καμμένο σε περίπτωση που... πάρουν αυτοδυναμία!!! 
Εδώ μιλάμε για την απόλυτη σωτηρία  του λαού ... 
Οσο για την πρόταση πρωθυπουργίας προς την Αλέκα φαίνεται πως στον ύπνο τους πολλά καρβέλια ονειρεύονται, πιστεύοντας πως είναι ικανοί «να βάλουν στο χέρι» το ΚΚΕ. 
Και βέβαια, όπως επανειλημένα διατυμπανίζουν ότι θέλουν εντολή για κυβέρνηση, αλλά και  το ΚΚΕ όσο γίνεται πιο ανίσχυρο, για να το εξαναγκάσουν να συμπράξει κυβερνητικά μαζί τους. 
Αλλά το ΚΚΕ δεν το έβαλαν στο χέρι οι αστοί μετά απο 94 χρόνια δράσης και αγώνα, θα το βάλουν οι Συριζαίοι τώρα; 
Μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους έχουν οι καιροσκόποι - οπορτουνιστές... 
Παρόλα αυτά παραμένουν επικίνδυνοι, αναξιόπιστοι, πολιτικοί αλήτες, λαικιστές, απατεώνες και αφερέγγυοι για το λαό. 
 Οι εργαζόμενοι και τα  φτωχά λαικά στρώματα, με πείσμα, στις εκλογές αυτές να βγάλουν ένα πανίσχυρο ΚΚΕ και να αφανίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τα λοιπά  κόμματα-υπηρέτες της πλουτοκρατίας.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος30/4/12, 8:16 μ.μ.

    «Η μόνη ευκαιρία που έχει ο εργαζόμενος λαός είναι να υπερψηφίσει το ΚΚΕ στις 6 του Μάη. Να μην έχει αυταπάτες ότι μπορεί να βρει κάποια ανακούφιση στα προβλήματά του από μία κυβέρνηση που σχηματίζεται με γάμο συμφέροντος ή με πλαστούς αρραβώνες κάτω από εκβιαστικά διλήμματα ή με αυταπάτες ότι θα αντιμετωπίσει το μνημόνιο και το χρέος. Τέτοιες κυβερνήσεις δεν έχουν πολύ χρόνο ζωής, απογοητεύουν τους λαούς.
    Δεν υπάρχει στο σύγχρονο κόσμο ούτε μία τέτοιου τύπου αριστερή κυβέρνηση, που, χωρίς σύγκρουση με τα μονοπώλια, με τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις, να κατάφερε να δώσει βιώσιμη λύση για το λαό. Τέτοιες κυβερνήσεις ανατρέπονται μια ώρα γρηγορότερα, από την δημαγωγία ακόμα πιο συντηρητικών δυνάμεων».
    Αλέκα Παπαρήγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή