Σελίδες

20 Απρ 2012

Κόντρα σε κάθε εξάρτηση


Κάθε νέος και νέα πρέπει να σταθεί μπροστά στην κάλπη με οργή απέναντι σ' εκείνους που έχουν προσχεδιάσει και καρτερούν θανάτους, εκείνους που θέλουν να αφανίσουν με κάθε είδους «παραμύθα» ψυχές και συνειδήσεις. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και ΛΑ.Ο.Σ. (κι άλλα κόμματα που έχουν ξεπηδήσει από τα παραπάνω) εδώ και χρόνια δουλεύουν απ' το ίδιο μετερίζι προωθώντας ένα μαζικό έγκλημα, αξιοποιώντας περισσότερο από ποτέ ένα από τα ισχυρότερα όπλα του συστήματος, τα ναρκωτικά, των οποίων η χρήση παίρνει πλέον και στη χώρα μας επιδημικές διαστάσεις.
Στην Ελλάδα το 80% των ναρκωτικών έρχεται από τη θάλασσα, δηλαδή με τις πλάτες του εφοπλιστικού κεφαλαίου. 
Παρ' όλα αυτά ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ υποστηρίζουν ότι «με την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών θα χτυπηθεί το παράνομο εμπόριο». ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ ισχυρίζονται ότι «η νομιμοποίηση των ναρκωτικών θα μειώσει τη ζήτησή τους». 
Την ίδια στιγμή το Αφγανιστάν - όπου μετά την επέμβαση των αμερικανικών στρατευμάτων καλλιεργείται το 95% της παγκόσμιας παραγωγής ηρωίνης - έχει ήδη απόθεμα παραγόμενης ηρωίνης πάνω από 12.000 τόνους, που επαρκεί για τη ζήτηση των επόμενων 2,5 ετών, ενώ η καλλιέργεια οπιούχου παπαρούνας θα επεκταθεί και στις 34 επαρχίες της χώρας, από τις 10 που ήταν μέχρι σήμερα.
ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ σ' όλους τους τόνους βαφτίζουν σκόπιμα το χρήστη «χρόνιο ασθενή που δε γιατρεύεται», προκειμένου να μένει ανήμπορος και εξαρτημένος μέχρι την τελευταία του πνοή από τη νόμιμη κρατική πρέζα που θα χορηγείται εντός ή εκτός νοσοκομείων. 
Αποκρύπτουν ότι κάθε χρόνο από τα «στεγνά» προγράμματα του ΚΕΘΕΑ βγαίνουν νικητές στη μάχη για την ελευθερία, μακριά από όλα τα ναρκωτικά, τουλάχιστον 200 νέοι άνθρωποι. Τα ίδια κόμματα προπαγανδίζουν την «αθωότητα της κάνναβης», όταν η κάνναβη σχετίζεται με έναν αυξημένο αριθμό επειγόντων εισαγωγών σε νοσοκομεία, η χρήση της συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο ψυχωσικών διαταραχών και σχιζοφρένειας, όταν το 1/4 των εξαρτημένων της Ευρώπης ζητάει απεξάρτηση από την κάνναβη, που είναι η δεύτερη ουσία κατάχρησης μετά την ηρωίνη. Στη Βρετανία, το 65% των αναγνωστών συγκεκριμένου μουσικού περιοδικού της χώρας έκαναν συστηματική χρήση χαπιών «έκσταση» γιατί παρουσιαζόταν ως τρόπος διασκέδασης της μουσικής σκηνής ρέιβ που προβάλλει το περιοδικό. Αν μόνο μέσα από τις σελίδες ενός περιοδικού οι συνέπειες είναι τόσο τραγικές, τι θα συμβεί όταν τα ναρκωτικά κυκλοφορούν ελεύθερα και η πρόσβασή τους σ' αυτά είναι εύκολη και απενοχοποιημένη;
Η ψήφος στις 6 Μάη να είναι κόκκινο χτύπημα. Σε όλους εκείνους που προσποιούνται τους «αριστερούς», τους «προοδευτικούς» και υπονομεύουν την αξία της ανθρώπινης ζωής, σε σπρώχνουν στη λάθος «επιλογή», θέλουν τα παιδιά σου κουλουριασμένα να επαιτούν μισό ευρώ, στερώντας τους ακόμη και το δικαίωμα να σηκωθούν ξανά. Να είναι κόκκινο χτύπημα σ' εκείνους που κυβερνούν όλα αυτά τα χρόνια και έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο τόσο στην εξάπλωση του προβλήματος όσο και στην οικονομική θηλιά που έχουν βάλει στην πρόληψη, στην απεξάρτηση, στην κοινωνική επανένταξη, δηλαδή στην αντιμετώπισή του.
Βαθύ κόκκινο. Γιατί το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που λέει ξεκάθαρα και αταλάντευτα όχι σε όλα τα ναρκωτικά. Δίνει στο πλευρό χιλιάδων παιδιών που έπεσαν στα γρανάζια της εξάρτησης και των οικογενειών τους τη μάχη για την ελευθερία. Είναι το μοναδικό κόμμα που αγωνίζεται σταθερά ενάντια σε κάθε είδους εξάρτηση. Για να ορίζει ο ίδιος ο λαός τη ζωή του, την αξιοπρέπεια και τη λευτεριά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου