Σελίδες

11 Φεβ 2012

Οποιος προλάβει δηλώνει ότι καταψηφίζει...


ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις τι είναι πιο προκλητικό και εξοργιστικό: 
Τα μέτρα του νέου Μνημονίου που ετοίμασαν ή η φτηνή κοροϊδία που επιστρατεύουν για να τα δικαιολογήσουν;
Γενικά, πάντως, το αστικό «πολιτικό προσωπικό» της χώρας μοιάζει λίγο ...κουρασμένο από τα πολλά ξενύχτια της διαπραγμάτευσης, και έτσι δεν υπήρξαν καθόλου εφευρετικοί. 
Ενίοτε ήταν και αστείοι.

Από τη μια, ο Αντώνης Σαμαράς που μόνο να του ...πούμε κι ευχαριστώ για τις προσπάθειές του δε ζήτησε και δήλωσε και εθνικά υπερήφανος για τη σύμβαση που θα έρθει στη Βουλή.
Από την άλλη, ο Γ. Καρατζαφέρης που χτες έδωσε ...ρέστα κωλοτούμπας! Δε θα ψηφίσει, λέει, τη σύμβαση που όμως διαπραγματεύτηκε για να γίνει και είναι ...ολίγον μέσα και ολίγον έξω από την κυβέρνηση που πρωτοστάτησε να δημιουργηθεί.
Ο Γ. Παπανδρέου (ευτυχώς) δε βγήκε δημόσια να εξηγήσει τις θέσεις. Και πολύ καλά έκανε, γιατί δε θα το αντέχαμε και αυτό.
Από ...διαφωνούντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όμως δεν έχετε παράπονο. 
Διαθέτουμε πολλούς και όλο και εμφανίζονται και περισσότεροι. Μάλλον σαν ...διαγωνισμός μοιάζει. Οποιος προλάβει δηλώνει ότι καταψηφίζει...
Αυτά όμως μέχρι να ...συμπληρωθεί ο περιορισμένος αριθμός δυνατοτήτων του κινήματος για ελεγχόμενες διαφωνίες. Διότι πρέπει ως κόμμα να συμβάλει και αυτό στην ψήφιση της σύμβασης.
Είπαμε, να σωθούν και ορισμένες πολιτικές καριέρες, αλλά κυρίως πρέπει να σωθούν τα κέρδη και τα συμφέροντα του κεφαλαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου