Σελίδες

8 Δεκ 2011

Ο λαός να τους γυρίσει την πλάτη...



ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι το ...διαρκές συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που εξελίσσεται είτε στη Βουλή, είτε στις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα, είτε - πολύ περισσότερο - στις τηλεοπτικές εκπομπές, έχει ως βασικό σκοπό να «σπάσει τα νεύρα» του κόσμου!
Τώρα αυτό που τους απασχολεί (στο ΠΑΣΟΚ εννοούμε πάντα) είναι το αν ανατράπηκε ή όχι ο Γιώργος Παπανδρέου, από περίεργα άνομα συμφέροντα που εθίγησαν από την πολιτική του.
Οι μισοί προσπαθούν να παρουσιάσουν τον πρώην πρωθυπουργό στην καλύτερη περίπτωση ως ...θύμα μιας τραγικής παρεξήγησης ή στη χειρότερη ως «ταπεινό και καταφρονεμένο» που αδικήθηκε από τη σκληρή συγκυρία.

Δεν ξέρουμε αν στο τέλος θα μας παρουσιάσουν και καμιά ...ταινία με τον Γ. Παπανδρέου ως δακρύβρεχτο πρωταγωνιστή που προσπαθούσε μάταια να σώσει τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους από σκληρές δοκιμασίες, όμως στο τέλος δεν τα κατάφερε!
Οσο για τους άλλους μισούς, συμπεριφέρονται λες και ... γεννήθηκαν χωρίς χέρια! Σα να μην τα σήκωσαν και να ψήφισαν 5 - 6 μνημόνια, ένα μεσοπρόθεσμο και καμιά 100σταριά βαθιά αντιλαϊκούς νόμους.
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΔΟΣΙΑ για το πόσον καιρό πρέπει να μείνει η κυβέρνηση Παπαδήμου: Τελευταία προσφορά από τον ...Ηλία Μόσιαλο που τη θέλει τουλάχιστον έως το 2013!!!
Αναμένουμε μια τουλάχιστον γενναία αντιπροσφορά από τους «λαγούς» του Καρατζαφέρη! 
Πρέπει να ζητήσουν την παραμονή της μέχρι το 2020! `Η ακόμη καλύτερα να χριστεί ισόβια κυβέρνηση, σε κάτι συνταγματικές τυπικούρες θα κολλήσουνε τώρα;
Οχι πως τρέφουν όλοι τους τέτοιο μεγάλο θαυμασμό για τον νυν πρωθυπουργό, όσο λένε! 
Για τη ...μονιμοποίηση της πολιτικής που ασκείται κοπιάζουν με τον πιο πρόσφορο τρόπο.
Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, οι εργαζόμενοι και ο λαός πρέπει να φροντίσουν αυτή η πολιτική να πάρει πόδι για τα καλά. 
Μαζί με τα συμφέροντα που εκφράζει και το πολιτικό προσωπικό που την υπηρετεί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου