Σελίδες

16 Οκτ 2011

ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…



Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. 
Ό,τι είναι να πούμε για τον ξεσηκωμό το λέει όλος ο λαός. 
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!! 
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!! 
ΩΣ ΕΔΩ!!! 
ΚΑΤΩ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!!!

Τα επιχειρήματα για τον ξεσηκωμό περισσεύουν. 
Είναι ατράνταχτα και τα έχουν δώσει η κυβέρνηση, η τρόικα, το ΔΝΤ. Τα έχουν δώσει οι πολιτικές που ασκούν. Φόροι, περικοπές, ξεπούλημα, κλοπή του λαού. Κανένας δεν πιστεύει πια στα επιχειρήματα της κυβέρνησης ότι αυτά είναι για την σωτηρία της πατρίδος. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι για τη σωτηρία των τοκογλύφων και του κεφαλαίου και για την πτώχευση του λαού. Η σωτηρία του λαού και η σωτηρία του κεφαλαίου, είναι σχέση, η μία αντίστροφη της άλλης.
Η λύση φυσικά δεν είναι ούτε να μείνουν τα πράγματα έτσι ούτε να έρθει ένας άλλος «σωτήρας». Η λύση είναι να γράψει ο λαός την ιστορία με τη δική του υπογραφή, με δική του κυβέρνηση. Με κυβέρνηση ενός μετώπου που ανατρέπει την εξουσία του κεφαλαίου και λαμβάνει άμεσα μέτρα σωτηρίας του λαού πάνω σε ένα ελάχιστο πρόγραμμα στη βάση των συμφερόντων του εργαζόμενου λαού. Με πρωτοπορία την εργατική τάξη που δίνει τον ταξικό αγώνα ανυποχώρητα και την συνεπή Αριστερά που οργανώνει και καθοδηγεί το λαό στη μάχη για την εξουσία του, χωρίς συμβιβασμούς και αυταπάτες.

Για να γίνουν όμως αυτά χρειάζονται δύο πράγματα. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ. Οργάνωση στους τόπους δουλειάς, στα εργοστάσια, στις επιχειρήσεις, σε κάθε πολυκατοικία, στη γειτονιά, στην πόλη στη χώρα. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ. Οργάνωση του λαού, της εργατικής τάξης, των μικρομεσαίων, των αγροτών, των νέων. Οργάνωση επιτροπών αγώνα, αλληλεγγύης και μάχης παντού. Αγώνας για ανατροπή.
Οι θεωρίες που έλεγαν ότι η ιστορία έλαβε τέλος για τον λαό, είναι καιρός να ανατραπούν. Να ανατραπούν από τον ίδιο τον λαό.

Ο ξεσηκωμός που μέχρι τώρα δεν φαινόταν είναι ορατός, είναι μια πραγματικότητα. Η πληθώρα των εργατικών απεργιών και οι διαδηλώσεις οργής, οδηγούν μαθηματικά σε πολιτική απεργία και λαϊκό ξεσηκωμό με αίτημα να ανατραπεί εκ βάθρων αυτή η πολιτική. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Η πάγια αλήθεια ότι την ιστορία, σε τελευταία ανάλυση, την γράφουν πάντα οι λαοί, τη βλέπουμε για μια ακόμη φορά να υλοποιείται. Τώρα είναι η ώρα της «τελευταίας ανάλυσης». Ο λαός αυτές τις μέρες γράφει την ιστορία της χώρας. Αυτοί που τον λοιδόρησαν, αυτοί που τον υποτίμησαν, αυτοί που νόμισαν ότι τον ελέγχουν και τον έχουν στο τσεπάκι τους, είναι καιρός να αντιληφθούν ότι ο γίγαντας λαός ξυπνάει. Και όπου φύγει – φύγει γιατί δεν θα χαρίσει κάστανα σε κανένα που καιρό τώρα τον φτύνει και τον προσβάλει.

Όλα αυτά όμως έχουν μια προϋπόθεση: Να βγούμε όλοι στους δρόμους, να οργανωθούμε να δώσουμε ανυποχώρητα τη μάχη.

ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΟΛΟΙΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ  : Aριστερά και πολιτική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου