Σελίδες

13 Οκτ 2011

Είχαν προσχεδιάσει τη βάρβαρη πολιτική...



ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ο «Λεφτά υπάρχουν», ο «Δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα» ή αλλιώς Γιώργος Παπανδρέου, λέει πού και πού και καμία αλήθεια!
Το γιατί του συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν το γνωρίζουμε και δεν αναμένουμε ότι θα κυριαρχήσει ποτέ ούτε στον ίδιο, ούτε στο κόμμα του. 
Παρ' όλα αυτά ...καταγράφεται.
Ετσι, λοιπόν, στο Υπουργικό Συμβούλιο δήλωσε πως «το 90% των διαρθρωτικών αλλαγών που προωθούμε είναι στο πλαίσιο των δικών μας επιλογών και των δικών μας προτεραιοτήτων. Είναι αυτά που έχουμε πει και προεκλογικά».

Αυτά για όσους ακόμη πιστεύουν πως το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί όπως μπορεί να γλιτώσει τη χώρα από την καταστροφή.
`Η, ακόμη χειρότερα, για όσους νομίζουν πως το ΠΑΣΟΚ παίρνει μέτρα «ενάντια στον χαρακτήρα του» και «αντίθετα με την πολιτική του φυσιογνωμία»! 
Γιατί κάτι τέτοια περίεργα μας λένε κατά καιρούς οι υπουργοί του.
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, η κωμωδία της «οργής» και της «γκρίνιας» που υπάρχει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται και φυσικά αναπαράγεται από τα μέσα ενημέρωσης.
«Καζάνι που βράζει», «στο κόκκινο οι βουλευτές», «στα όριά της η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ»! Αυτά και πολλά άλλα διαβάζουμε, βλέπουμε και ακούμε...
Μόνο που και τα έχουμε ξαναδεί και τα έχουμε ξανακούσει πολλές φορές. 
Για την ακρίβεια, όλες τις φορές που ήρθε ένα ακόμη ακραία αντιλαϊκό νομοσχέδιο στην Βουλή. 
Και όλοι ξέρουμε τι έγινε στη συνέχεια.
Ακριβώς αυτό που θα γίνει και με το τελευταίο «πολυνομοσχέδιο», που φυσικά μόνο «τελευταίο» δε θα είναι μια και πολλά δεινά για τους εργαζόμενους είναι ακόμη μπροστά μας.
Θα σηκώσουν όμορφα όμορφα το χεράκι τους και θα το ψηφίσουν. Με «τύψεις», «κατάρες», «πόνο καρδιάς και ψυχής» ή «χωρίς αυταπάτες», όπως κατά καιρούς λένε. Θα το ψηφίσουν πάντως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου