Σελίδες

7 Σεπ 2011

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΩΝ...




«Ανύπαρκτος είναι για τον Γιώργο Παπανδρέου ο κίνδυνος ανατροπής του από ενδοπασοκικές αντιπολιτευτικές δυνάμεις στη φάση αυτή(!). 
Αυτό αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά στη συνδιάσκεψη του κυβερνώντος κόμματος». 
Περίλυπος μέχρι θανάτου ο γνωστός Γ. Δελαστίκ, δεν κρύβει την απογοήτευσή του επειδή ...δεν ανατράπηκε ο Γ. Παπανδρέου στη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ! 

Οπως χαρακτηριστικά γράφει στο άρθρο του στο προχτεσινό «Εθνος», «από τη στιγμή λοιπόν που ούτε καν σε αυτό το ευρύτατο σώμα δεν εκφράστηκαν η δυσφορία και η αγανάκτηση ή η απόγνωση της ελληνικής κοινωνίας και της κομματικής βάσης ή των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει περίπτωση να εκδηλωθεί αυτοβούλως από το μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ οποιαδήποτε κίνηση αντικατάστασης του προέδρου και της ηγεσίας του κόμματος. 
Οσοι ελπίζουν κάτι διαφορετικό θα απογοητευθούν». 
Το σίγουρο πάντως είναι ότι αυτοί που ήλπιζαν και συνεχίζουν να ελπίζουν στην ανατροπή του Γ. Παπανδρέου «από τη βάση» του ΠΑΣΟΚ είναι ο Γ. Δελαστίκ και οι ομοϊδεάτες του στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στο ΣΥΡΙΖΑ. 
Είναι αυτοί δηλαδή που έχουν αναγορεύσει ως υπέρτατο στόχο το «να φύγει η κυβέρνηση», καλλιεργώντας αυταπάτες στο λαό και υπονομεύοντας διαρκώς την πάλη του για ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων ως μοναδική φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου