Σελίδες

1 Σεπ 2011

Στο πνεύμα του νέου νόμου!!!



Ομάδες της ΕΑΑΚ στο Βιολογικό Αθήνας είπαν ότι δε θέλουν κόμματα στην κατάληψη
Συνέβη και αυτό: Ομάδες της ΕΑΑΚ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο πνεύμα της 
Α. Διαμαντοπούλου και του νέου νόμου - πλαισίου αναφωνούν «έξω τα κόμματα από τις σχολές»!
Οπως καταγγέλλει η Τομεακή Οργάνωση Φυσικομαθηματικής Αθήνας της ΚΝΕ: «Την Τετάρτη 31-8-2011 στην κατ' όνομα συντονιστική επιτροπή κατάληψης στο Βιολογικό Αθήνας οι ομάδες ΕΑΑΚ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ ζήτησαν: "...να σταματήσει η πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ και η διακίνηση του Ριζοσπάστη στους φοιτητές που ήταν στη σχολή, γιατί δε θέλουμε τα κόμματα στην κατάληψη"!


Ας σκεφτούν οι φοιτητές! Πόσο πολύ μοιάζει η δράση των ομάδων αυτών με τη δήλωση της υπουργού Παιδείας ότι "ο χώρος του πανεπιστημίου θα σταματήσει να είναι χώρος κομματισμού"; 
Πριν καν η ίδια η κυβέρνηση εφαρμόσει το νόμο - πλαίσιο το κάνουν οι ίδιοι. Αλλωστε η αντιδραστική παρέμβαση στο φοιτητικό κίνημα, η κατάργηση του ασύλου στόχο δεν έχει γενικά και αόριστα όλα τα κόμματα. 
Στόχο έχει την οργανωμένη ανυπακοή και απειθαρχία και στην εφαρμογή του νέου νόμου στην οποία καλεί το ΚΚΕ.

Και κάτι ακόμα: Ας μελετήσουν όλοι αυτοί οι "αγωνιστές" της ΕΑΑΚ έστω και λίγο την ιστορία του ΚΚΕ. Ας μάθουν, τουλάχιστον από τους καθοδηγητές τους, ότι ο "Ριζοσπάστης" κυκλοφορεί και στηρίζει τους αγώνες του λαού για πάνω από 90 χρόνια ακόμα και μέσα στις θύελλες, την εξορία, τις εκτελέσεις και τις φυλακές. Κάποτε εκτελούσαν κόσμο μόνο επειδή τον αγόραζε.
Αυτό, οι πραγματικοί αγωνιστές το ξέρουν. Και θα δώσουν απάντηση στην ντροπιαστική αυτή ενέργεια», καταλήγει η ΤΟ Φυσικομαθηματικής της ΚΝΕ.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/9/11, 1:04 μ.μ.

    Πολύ στο ακομμάτιστο το έχουν ρίξει τώρα τελευταία, όλοι αυτοί που κοματιάζουν την λαϊκή ενότητα και την διοχετεύουν,δίχως στόχο, στο πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/9/11, 10:02 μ.μ.

    Πολύ της μόδας έγινε το ακομμάτιστο τώρα τελευταία και ψωμοτύρι γι' αυτούς που κοματιάζουν την λαϊκή αγανάκτηση και την οδηγούν σε θολούς δρόμους, χωρίς στόχους και προοπτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή