Σελίδες

28 Ιουν 2011

Οδηγίες προς απεργούς απο ΣΚΑΪ και Πορτοσάλτε ...



Χαίρομαι ιδιατέρως όταν αφρίζουν οι δημοσιοκάφροι του ΣΚΑΙ απέναντι σε κάποια οργανωμένη κινητοποίηση. 
Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την σημερινή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ και τα πανό στην Ακρόπολη. Είναι δεδομένο ότι το ΣΚΑΙ αναφέρεται στις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ, μόνο όταν πρόκειται να το εντάξει στο αστικό προπαγανδιστικό του οπλοστάσιο και όταν το χρησιμοποιεί στην αναζωπύρωση των συντηρητικών αντανακλαστικών της κοινωνίας.

Στο σημερινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, τα τσιράκια του εφοπλιστή φοροφυγάδα Αλαφούζου, αφού περιέλουσαν με διάφορους χαρακτηρισμούς τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, μας έδειξαν 3 ολόκληρους τουρίστες, που δυσαρεστήθηκαν απο την θέα 200 κομμουνιστών που διαμαρτύρονται για την κλεμμένη μας ζωή (χουντόμουτρα και μικροαστοί υπάρχουν εξάλλου παντού).

 
Ακόμα μας υπενθύμισαν ότι όλα τα δεινά της χώρας προκύπτουν απο τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ (τουρισμός, μετακινηση, βεβήλωση μνημείων, φλύκταινες, νόσος των πουλερικών, κρίση, ανεργία, τύφλωση και μαλακία, κλπ). 


Μας αποκάλυψαν μέσω του γνωστού και μη εξαιρετέου ανδρείκελου Άρη Πορδοσάλτε, ποιά είναι η επιθυμία τους για τις αυριανές κινητοποιήσεις !!! 
Να πάει ο κόσμος στην πλατεία Συντάγματος να αγανακτίσει, και να παραμείνει εκεί μέχρι να ξεσκάσει ! 
Το επανέλαβε εξάλλου τρεις φορές ... ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, έτσι ? 
Μην ξεφύγετε δηλαδή και πάτε στην Ομόνοια !

Το επίμαχο απόσπασμα για το ΠΑΜΕ στο σημείο 37:00
Η επίκληση του Άρη για τους αγανακτισμένους στο σημείο 39:33

Ένα ακόμα ενδιαφέρον απόσπασμα βρίσκεται στο 26:56, με τις "δημοκρατικές" ανησυχίες της Ακριβοπούλου για τον εκτροχιασμό του Θ. Παγκάλου περι των τανκς στην περίπτωση που καταψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο ! 

Εκεί στον ΣΚΑΙ ταράζονται όταν ακουνε για εκτροχιασμό, όχι φυσικά τον εκτροχιασμό των τανκς όπως μας λέει υποκριτικά η Ακριβοπούλου, αλλά τον σοσιαλιστικό εκτροχιασμό ... 
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ : 
http://e-globbing.blogspot.com/2011/06/blog-post_1894.html

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/6/11, 12:18 π.μ.

    Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον.
    Δεν θα πεθάνει μόνος.
    Τσάκισέ τον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πορτοσαλτισμός το ανώτατο στάδιο του φασισμού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/6/11, 10:06 μ.μ.

    ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΑΚΙΑ..., ΚΑΙ ΟΣΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

    Σας βολεύει να αναγορεύσετε το"ανεξάρτητ﨨μη ποδηγετούεμενο κίνημα" σε επικίδυνο. Σας βολεύει γιατί ξέρετε οτι είναι ενα ΚΙΝΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΑΙΤΗΜΑΤΑ, ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ, ΕΚΤΟΝΩΝΕΤΑΙ, ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ, ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ, ΚΑΙ ...ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΡΟΛΟΙ ΜΕΤΑ.

    ΦΟΒΑΣΤΕ, ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ...ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.....ΤΑ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΙΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΟΙ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΤΥΠΟΥ ΚΟΝ ΜΠΕΝΤΙΤ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗ (γιατί απορείτε; στο ΕΚΚΕ δεν ήταν;)

    ΑΛΑΦΟΥΖΑΚΙΑ ΚΛΠ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΗΣΑΣΤΑΝ , ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΦΗΜΩΝ..., Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟΜΑΝΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή