Σελίδες

12 Απρ 2011

«θα βυθίζεται όποιο πλοίο με παράνομους μετανάστες μπαίνει στα ελληνικά ύδατα».


Η αστική τάξη ξέρει καλά πόσο ευεργετικό είναι για τα συμφέροντά της το δηλητήριο του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. 
Γι' αυτό δημιουργεί αντιδραστικά κόμματα τύπου ΛΑ.Ο.Σ., τα οποία λένε με τον πιο ωμό τρόπο αυτό που τα άλλα αστικά κόμματα προπαγανδίζουν στρογγυλεμένα, με στόχο να διαιρέσουν τους εργαζόμενους σε Ελληνες και ξένους, να βάλουν τους μεν να κακίζουν τους δε για τα κοινά δεινά τους και να μένει έτσι στο απυρόβλητο η κυρίαρχη πολιτική που τσακίζει την εργατική τάξη, ανεξάρτητα από πατρίδα, χρώμα ή φυλή. 
Σ' αυτό το πνεύμα, ο Γ. Καρατζαφέρης είπε τις προάλλες από τη Λάρισα ότι όταν ο ίδιος αναλάβει να κυβερνήσει, «θα βυθίζεται όποιο πλοίο με παράνομους μετανάστες μπαίνει στα ελληνικά ύδατα». 
Η κατάπτυστη αυτή δήλωση, αν και αφορά τους μετανάστες που έρχονται μέσω της Τουρκίας, έγινε την ώρα που στη Λιβύη εξελίσσεται η ιμπεριαλιστική επέμβαση και το μεγάλο μεταναστευτικό ρεύμα από την Β. Αφρική προς την Ευρώπη αναμένεται να κορυφωθεί. 
Γι' αυτόν τον πόλεμο βέβαια ο Καρατζαφέρης και το κόμμα του δεν λένε κουβέντα, στηρίζοντας επί της ουσίας το ιμπεριαλιστικό μακελειό. 
Και για να πείσει και τους πλέον δύσπιστους ως προς τις αντιδραστικές προθέσεις του, ο Γ. Καρατζαφέρης, στην ίδια συγκέντρωση οπαδών του, πρόσθεσε ότι αν το κόμμα του κυβερνήσει, θα λάβει άμεσα και ριζικά μέτρα για να φύγουν από την Ελλάδα όχι μόνο οι παράνομοι, αλλά όλοι οι μετανάστες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως, μέσα στον πρώτο χρόνο, θα φροντίσει να φύγουν από την Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια μετανάστες. 
Κάτω από την προβιά του ρατσιστικού κηρύγματος κρύβεται το μίσος του ΛΑ.Ο.Σ. για την εργατική τάξη και το λαό, Ελληνες και μετανάστες. 
Τα δικά τους πραγματικά συμφέροντα εχθρεύεται, επειδή είναι εκ διαμέτρου αντίθετα από αυτά των αστών, για λογαριασμό των οποίων δουλεύει και ο ΛΑ.Ο.Σ.

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα...

    Εξαιρετική ανάρτηση... Σου την δανείστηκα - αν δεν έχεις αντίρρηση...

    http://ep-anastasi.blogspot.com/2011/04/blog-post_12.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/4/11, 2:36 μ.μ.

    http://www.youtube.com/watch?v=OH8NTadMWrw&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή