Σελίδες

5 Ιαν 2011

«Θεματοφύλακες» της σοσιαλδημοκρατίας.

Το ρόλο τους, ως δεκανίκι και ως «θεματοφύλακα» της σοσιαλδημοκρατίας, ομολογούν πρόθυμα στη «Δημοκρατική Αριστερά» του Φώτη Κουβέλη.
Ετσι, ο Νίκος Τσούκαλης εξηγεί, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ότι «αν αποτύχει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ή αν αποτύχει οποιαδήποτε κυβέρνηση, αποτυγχάνει η Ελλάδα. 
Με την έννοια αυτή, λοιπόν, σας λέω ότι η μεγάλη μας αγωνία είναι στο να προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε, να αναγκάσουμε το ΠΑΣΟΚ να ακολουθήσει τη σωστή πολιτική. 
Αυτή τη στιγμή δεν ακολουθεί τη σωστή πολιτική. 
Οδηγεί, δυστυχώς, τη χώρα στο γκρεμό. Δεν υπάρχει πρόγραμμα, δεν υπάρχει ολοκληρωμένη αντίληψη, δεν υπάρχει αναπτυξιακή προοπτική».
Βέβαια, και πρόγραμμα και αντίληψη έχει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, απλά ο Ν. Τσούκαλης κάνει ό,τι μπορεί για να τα αποσιωπήσει.

 Γιατί η βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική εκπονείται βάσει του σχεδίου των μονοπωλίων για μείωση της τιμής της εργατικής δύναμης. 
Βάσει του ίδιου σχεδίου εκπονείται η ίδια βάρβαρη πολιτική που εφαρμόζει η ΕΕ, στην οποία η «δημοκρατική αριστερά» κάνει τεμενάδες. 
Αλλά ο ρόλος τους είναι ακριβώς να συσκοτίζουν το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα της πλουτοκρατίας και η πολιτική που εφαρμόζει και θα εφαρμόσει είναι κομμένη και ραμμένη στα δικά της μέτρα και σταθμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου