Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Η κρατική βία των κουκουλοφόρων.

   Τα αστικά ΜΜΕ συνεχίζουν να προβάλλουν ως χαρακτηριστικό της απεργίας στις 15 Δεκέμβρη τη βία, χρησιμοποιώντας το σκηνικό που ήταν στημένο για προβοκάτσια και που δεν ήταν τυχαίο: Ανάμεσα στους διάφορους «αγανακτισμένους», κυκλοφορούσαν σε διατεταγμένη υπηρεσία άνθρωποι της Αστυνομίας και άλλων υπηρεσιών.
Είναι γεγονός ότι έχει ενταθεί η δράση της Αστυνομίας, της Ασφάλειας 
(αστυνομικοί με πολιτικά που παριστάνουν τους διαδηλωτές), που σε εντεταλμένη υπηρεσία των κρατικών μηχανισμών δρουν για το χτύπημα του ταξικού εργατικού κινήματος, προκειμένου να το αναχαιτίσουν. 

Εδώ είναι απόλυτη η ευθύνη κυβέρνησης - κράτους.
 Που χρησιμοποιούν και τη δράση των λεγόμενων αντιεξουσιαστών, από τις γραμμές τους δρουν, γιατί τους βολεύει να προβοκάρουν.
Εχουμε δημοσιέυσει αρκετές φωτογραφίες κουκουλοφόρων που δρούσαν σε τέτοιες ομάδες, σε συνεργασία με τα ΜΑΤ και, μάλιστα, έκαναν και συλλήψεις.
 Δεν είναι η πρώτη φορά. 
Αλλά αυτή η κρατική κατασταλτική δράση, όπως και κάθε κατασταλτική δράση κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών και υπηρεσιών, στόχο έχει το λαό και το κίνημά του. 
Να γιατί το εργατικό κίνημα, ταυτόχρονα με τον αγώνα για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών, παλεύει ενάντια στην κρατική βία και καταστολή. 
Και επαγρυπνεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου