Σελίδες

11 Νοε 2010

«ΝΕΑνισμός»!


Το συγκρότημα Λαμπράκη ήταν πάντα παρόν: 
Και τον Απρίλη του '41 όταν χειροκροτούσε την είσοδο των Γερμανών στην Αθήνα,
 και το Μάρτη του '52 όταν επιδοκίμαζε την εκτέλεση του Μπελογιάννη, 
και στα Ιουλιανά όταν έπαιζε το παιχνίδι της πολιτικής ανωμαλίας,
 και στη μεταπολίτευση που «πουλούσε» το... «νερό του Καματερού» ως φάρμακο «διά πάσαν νόσον και μαλακίαν».
Τιμώντας τις «καλύτερες» παραδόσεις του συγκροτήματος, η εφημερίδα «Τα Νέα» έδωσε χτες μια νέα διάσταση στον αντικομμουνισμό καθώς και σε ό,τι μεταπολιτευτικά προσδιορίστηκε στο χώρο του Τύπου ως «Αυριανισμός».
Η χυδαιότητα της συκοφαντίας, ο γκεμπελισμός, η ποταπότητα του ψεύδους, η παραποίηση, η παραχάραξη, η διαστρέβλωση, η μικρότητα, η φτήνια και ο πολιτικός εκβιασμός μέσω της προβοκάτσιας έχουν πλέον νέο εκφραστή:
Τον «ΑυριανοΝΕΑνισμό»!

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/11/10, 2:30 μ.μ.

    Οι δοσίλογοι, χίτες και ταγματασφαλίτες των ῾ΝΕΩΝ῾και τα αφεντικά που υπηρετούν πρέπει να καταλάβουν ότι πέρασαν οι εποχές που μπορούσαν να εκβιάζουν τους κομμουνιστές και να τους υφαρπάζουν την ψήφο με τα λεγόμενα αντιδεξιά σύνδρομα.
    Τα αφεντικά τους η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ είναι η πιο αντιδραστική κυβέρνηση που κυβέρνησε την Ελλάδα, είναι όχι απλά δεξιά αλλά ακροδεξιά.
    Εξ άλλου πως δικαιολογείται την αγαστή συνεργασία με το χουντοφασιστικό ΛΑ.Ο.Σ. και τον φασίστα Καρατζαφέρη.
    Οι δοσίλογοι της κατοχής, οι συνεργάτες των Γερμανών, οι συνεταίροι του Γκέμπελς, οι υμνητές της χούντας των συνταγματαρχών δεν δικαιούνται να μιλούν για βρωμιές όταν είνα μέχρι την μύτη βουτηγμένοι στο σκατό.
    ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΟΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν το ΠΑΣΟΚ παρέα με το ΛΑΟΣ στηρίζουν τον δεξιό Τατούλη για περιφερειάρχη, είναι πατριωτική στάση, όταν η Αριστερά προτείνει στο β’ γύρο, ψήφο κατά συνείδηση ή αποχή από την ψήφιση των εκλεκτών του δικομματισμού, είναι πράξη προδοτική η οποία υπονομεύει τη χώρα και τη Δημοκρατία!.. Πρέπει να είσαι πολύ φασίστας και αμοραλιστής για να διακινείς αυτή τη άποψη. Είναι άλλη μια επιβεβαίωση της ολοκληρωτικής αντίληψης διακυβέρνησης στην οποία διολισθαίνει εδώ και χρόνια το ΠΑΣΟΚ χωρίς σταματημό, τραυματίζοντας τον πολιτικό πολιτισμό – αν υπάρχει ακόμη- και την κοινωνία. Έτσι ακυρώνεται το όποιο «όραμα» και η όποια «αξιοπιστία» θέλει να ευαγγελίζεται το ΠΑΣΟΚ του Γυμναστηρίου και οι κονδυλοφόροι του!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/11/10, 1:43 μ.μ.

    Πότε η συκοφαντία και το ψέμα «ανυψώνονται» σε γκεμπελισμό;
    *
    Πρώτον, όταν το ψέμα είναι τόσο απίθανα μεγάλο που ο κανονικός άνθρωπος αρχίζει να αναρωτιέται.
    Προσέξτε:
    «...Το μέγεθος της ψευτιάς είναι ένας παράγοντας για να γίνει πιστευτή. Με την πρωτόγονη αφέλεια των μαζών, ένα μεγάλο ψέμα είναι πιο αποτελεσματικό από ένα μικρό (...) Δεν θα συμβεί ποτέ η μεγάλη μάζα να υποπτευθεί ένα τόσο μεγάλο ψέμα, και η μάζα θα σταθεί τέλεια ανίκανη να πιστέψει πως θα μπορούσε να είχε κανείς τη σατανική ξετσιπωσιά να διαστρέψει την αλήθεια σε τέτοια έκταση».
    (Αδόλφος Χίτλερ, «Ο Αγών μου», εκδόσεις Ζαρβάνου, τ. Α΄, σελ. 55).
    *
    Δεύτερον, όταν η συκοφαντία, που με «σατανική ξετσιπωσιά, διαστρέψει την αλήθεια σε τέτοια έκταση», επαναλαμβάνεται και επαναλαμβάνεται και επαναλαμβάνεται.
    Πρόκειται για το γνωστό «πες πες κάτι θα μείνει».

    ΑπάντησηΔιαγραφή