Σελίδες

13 Νοε 2010

ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΣΤΑΜΟΥΛΟ

ΑΠΟ aristeramitilini
Συμπατριώτες, συμπατριώτισσες,
Την Κυριακή 14 του Νοέμβρη καλούμαστε να εκλέξουμε Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο με τα μάτια και το νου όμως στραμμένα στο τι πρέπει να γίνει και τι δεν πρέπει να γίνει από τις 14/11 και μετά.
- Είδαμε ότι πριν ακόμα ολοκληρωθούν τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής «άρχισαν τα όργανα»
- Ο Πρωθυπουργός ερμήνευσε το εκλογικό αποτέλεσμα σαν ψήφο στήριξης στην κυβέρνηση του, να προχωρήσει με πιο γοργούς ρυθμούς την αντιλαϊκή της πολιτική. - Η ΝΔ το ερμήνευσε σαν ψήφο ενάντια στο μνημόνιο που δήθεν η ίδια το αντιπαλεύει, μα στην πραγματικότητα τα μέτρα που προτείνει αποτελούν την ουσία του μνημονίου.


- Ο ΣΥΝ/ ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει να βρει ποια τάση του έχει δίκιο και ποια άδικο.
- Ο ΛΑΟΣ οδύρεται γιατί κινδυνεύει ο καπιταλισμός και το αστικό πολιτικό σύστημα από την άνοδο του ΚΚΕ και καλεί όλα τα άλλα κόμματα σε «εθνική συνεννόηση» για να αντιμετωπισθεί ο κομμουνιστικός κίνδυνος. 



Και εδώ, στον τόπο μας, συμμάχησαν οι υπέρ του μνημονίου (ΠΑΣΟΚ. ΛΑΟΣ) με τους κατά του μνημονίου (ΝΔ, ΣΥΝ/ ΣΥΡΙΖΑ) και όλοι μαζί συμφωνούν επί της ουσίας με τον «Καλλικράτη» για να σώσουν τάχα τους Ικαριώτες από τους κομμουνιστές.
Τα σχέδια τους αυτά από το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής δεν τους βγήκαν. Παρότι διαλαλούσαν ότι τους στηρίζει το 65% του Ικαριώτικου λαού, το μόνο που κατάφεραν ήταν να προηγηθούν με 81 ψήφους.

Συμπατριώτισσες, συμπατριώτες,Από τη Δευτέρα νέα δεινά περιμένουν τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες, τη νεολαία, τις γυναίκες, κλπ. όπως:
  • Συνέχεια των μειώσεων στις συντάξεις και στους μισθούς των εργαζομένων, κατάργηση των επιδομάτων, των επικουρικών, κλπ.
  • Κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και χειροτέρευση των εργασιακών σχέσεων.
  • Χιλιάδες απολύσεις περιμένουν τους εργαζόμενους σε όλους τους ΟΤΑ. Οι ελαστικές μορφές εργασίας θα γενικευτούν.
  • Θα περικοπούν οι πόροι της Τ.Α. και θα αυξηθούν κατακόρυφα τα τέλη για την ύδρευση, την καθαριότητα, την αποχέτευση, κλπ.
  • Τα κονδύλια των περιφερειών και των δήμων θα κατευθυνθούν πρωτίστως στις τσέπες των κεφαλαιοκρατών, σε έργα που εξυπηρετούν αποκλειστικά τις δικές τους ανάγκες.
  • Τα παιδιά στο «νέο σχολείο», άρρηκτα δεμένο με τον «Καλλικράτη» δεν θα μαθαίνουν παντού τα ίδια πράγματα. Τα προγράμματα σπουδών θα στραφούν στην πρόσκαιρη κατάρτιση και στις δεξιότητες.
  • Αν οι νέοι δήμοι, δεν έχουν και δεν θα έχουν να χρηματοδοτήσουν δομές όπως η παιδεία, η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, η πρόνοια, η κοινωνική προστασία, θα τα πληρώσουν πανάκριβα από την τσέπη τους οι εργαζόμενοι ή δεν θα τα έχουν.
Συμπατριώτισσες, συμπατριώτες,Εμείς σας καλούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη βάρβαρη πολιτική που θα συνεχιστεί, σας καλούμε να εμπιστευτείτε τη Λαϊκή Συσπείρωση. 

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΑΣ!
Η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση
θα μετατραπεί σε δυναμική εξέλιξη
για την απόκρουση των αντιλαϊκών μέτρων.
Με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης
δίνετε καθαρή απάντηση
και σε αυτούς που δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν
ή να αξιοποιήσουν το οποιοδήποτε μέσο
προκειμένου να αλλοιώσουν τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
Μπορούμε να τους χαλάσουμε τα σχέδια.

Ελάτε μαζί μας με τη Λαϊκή Συσπείρωση

ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου