Σελίδες

2 Νοε 2010

Δικομματικό θέατρο σε εξέλιξη...

Ε, ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ άκρη με το ΠΑΣΟΚ και τον Γ. Παπανδρέου. Από τη μία, χρησιμοποιεί ό,τι εκβιασμούς κατεβάζει το κεφάλι του για να πείσει τον κόσμο να τους ψηφίσει και, από την άλλη, κάνει αυτήν την εμφάνιση στο Μαραθώνιο...
Γιατί τι συνειρμό μπορεί να φέρει (προεκλογικά) κάποιος με μαύρα που τρέχει; Προφανώς, ότι τον ...μαυρίσανε κι «όπου φύγει - φύγει»!
Πάντως, ο «Μαύρος Δρομέας» πάνω που τα έκανε θάλασσα βρήκε ευτυχώς κάποιον να τον βοηθήσει και (έκπληξη!) δεν είναι ο Γ. Καρατζαφέρης του ΛΑ.Ο.Σ., αλλά ο Αντ. Σαμαράς.
Αυτός που δήλωσε χτες περίτρανα ότι οι εκλογές που θέλει να κάνει το ΠΑΣΟΚ - μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές - θα είναι «αποσταθεροποιητικές»...

Εν ολίγοις η εκλογολογία σε όλο της το μεγαλείο και από τους δυο. Το δικομματικό θέατρο σε πλήρη εξέλιξη με φώτα, χορευτικά, σκηνικά και ηχητικά εφέ. Από τη μια πλευρά της σκηνής ο ένας, από την άλλη ο άλλος.
Και τι θέλουν να κρύψουν και οι δύο τους με όλη αυτήν τη φανφάρα; Μα, αυτό που έλεγαν χτες στη Βουλή οι εισηγητές της Νέας Δημοκρατίας, όταν τάχθηκαν υπέρ ενός ακόμη κυβερνητικού νομοσχεδίου: «Είναι το 31ο που ψηφίζουμε...».
Με τις υγείες τους και να τα ...εκατοστήσουν. Γιατί να είστε βέβαιοι ότι οι «αντιμνημονιακοί» της ΝΔ θα τη στηρίξουν την κυβερνητική πολιτική (όπως και όλοι οι άλλοι «αντιμνημονιακοί» που έχουν ξεφυτρώσει σαν μανιτάρια).
Ο καθένας με τον τρόπο του, με την ιδιαιτερότητά του, με τη δική του «πολιτική προσωπικότητα» και όλα τα σχετικά. Γιατί μπροστά στη λαϊκή αντίδραση τα εναλλακτικά σενάρια έχουν υφανθεί και συνεχίζουν να υφαίνονται...
Και στις μέρες μας πρέπει οι πολυεθνικές να έχουν πολλές διαφορετικές λύσεις, προκειμένου να ανταποκριθούν σε όλες τις καταστάσεις. Από πρόθυμους, δε, ...άλλο τίποτε!

2 σχόλια:

  1. Το μονο που θα τους τσουξει ειναι ενας κοκκινος χειμαρος μεσα απο τις καλπες,αλλα δεν το βλεπω....πολυ μοιρολατρεια πλακωσε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/11/10, 12:14 π.μ.

    http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/11/97.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή