Σελίδες

11 Οκτ 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ-Travel: ''Λεφτά υπάρχουν'' γιά 8 ημέρες ταξίδι 35-40 ''δημοσιοκάφρων''



από ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ

25 δισ. ευρό από τα 110+ δισ., δανεικά (ΔΝΤ κλπ) που θα αποπληρώσουν 3-4 γενεές Ελλήνων, δόθηκαν στις Τράπεζες, γιά ''στήριγμα''
Μετά την 4ήμερη παραμονή στην Ουάσιγκτον, συνεχίζουν -γιά 4 ημέρες- 
τον τουρισμό και τα...ψώνια στη Νέα Υόρκη!
 
35-40 δουλοπρεπή εξαγορασμένα ανθρωπάκια (ΜΜΕ των ''νταβατζήδων'') του ''μπράβο'' και ''ζήτω'' (γιά όσους, κρατούντες και μη, τους ταίζουν), που διασύρουν την δημοσιογραφία και παραπληροφορούν συστηματικά τον ελληνικό λαό.



Του ''αγήματος'' των δουλοπρεπών ''δημοσιογράφων'' ηγείται o της ''αρπαχτής'', υμνητής των...Τραπεζών, Χρ. Κώνστας του Alter, με ''υπαρχηγό'' τον Δημητρομανωλάκη (Θέμα) και ''βοηθούς'' τους (Επενδυτής),ΦελέκηΣπυρόπουλο (ΕΞΠΡΕΣ)... Τα ίδια δηλαδή, όπως και στο Μουντιάλ το καλοκαίρι στη Νότια Αφρική, που πλήρωσε η Τράπεζα Πειραιώς.
Ο υπουργός Οικονομικών, στην σύνοδο του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον, θα αισθάνθηκε ''πολύ σπουδαίος'' με τόσους ''δημοσιογράφους'' δίπλα του. ...'Ολα τα έξοδα, γιά 4 ημέρες ταξίδι στην Ουάσιγκτον και 4 στη Νέα Υόρκη, 35-40 Ελλήνων δημοσιογράφων, με αφορμή την σύνοδο του ΔΝΤ (Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου) και 1 ώρας εκδήλωση στο ''Ωνάσσειο'' στη Νέα Υόρκη (με τον υπουργό Paul Geroulanos), πλήρωσε η ''Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος'' (μαζί και το -''μεγάλο φαγοπότι''- το ''Ωνάσσειο'', των αποδεδειγμένα ''λαμόγιων'';), σε καιρούς πολύ δύσκολους, γιά την...τράπεζα -η μετοχή της κατρακυλάει- και την πατρίδα μας!
Στην Ουάσιγκτον, διαμονή στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο, Willard Ιntercontinental. H Τράπεζα παρέθεσε και μεγάλη δεξίωση προς... τιμήν τους, στο εστιατόριο ''Sequoia'' (3000 K Street, NW, Washington), την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, με την παρουσία του υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου... Δεν μάθαμε αν ''συνόδευσαν'' τον υπουργό Οικονομικών και σε κανένα πολυκατάστημα γιά...ψώνια (οι ''δημοσιοκάφροι'' όμως, έκαναν επιδρομή και μάλιστα μεγάλη. Αναμένεται μεγαλύτερη στη Νέα Υόρκη).
''ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ'' ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
- Mr. Paul Geroulanos, 3-4 ημέρες σε Νέα Υόρκη και Σικάγο (11-14 Οκτωβρίου) τουρισμό, γιά τον...Τουρισμό.
- Lady 'Αννα Διαμαντοπούλου, 3-4 ημέρες στην Καλιφόρνια (10-13 Οκτωβρίου), 
γιά επαφές στην... ''Σίλικον Βάλεϋ'' όχι γιά ζητήματα Παιδείας (ούτε λέσχης...Bilderberg), αλλά γιά... επενδύσεις στην Ελλάδα.

Δεν γνωρίζουμε αν κι αυτοί κάνουν καμιά επιδρομή σε...πολυκαταστήματα και γίνουν ''ρόμπα'', όπως ο φον Δρούτσας πρόσφατα στη Νέα Υόρκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου