Σελίδες

30 Οκτ 2010

Η ήττα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τρομάζει τα παπαγαλάκια του ΓΑΠ. ΔΟΛ και ῾ΤΑ ΝΕΑ῾συνεχίζουν να εκβιάζουν τους πολίτες με εκλογές σε περίπτωση ήττας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Το τελευταίο χαρτί παίζουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ για να γλιτώσει το ΠΑ.ΣΟ.Κ την συντριβή στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου."ΤΑ ΝΕΑ" αναφέρουν:Εθνικές εκλογές το συντομότερο δυνατό θα προκηρύξει ο Γ. Παπανδρέου στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ ηττηθεί καθαρά στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι οι πρόωρες εκλογές θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν στις 5 ή στις 12 Δεκεμβρίου ενώ κυκλοφορούν και σενάρια με βάση τα οποία η κυβέρνηση θα μπορούσε να αναβάλει τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών (14 Νοεμβρίου) και να προχωρήσει στην προκήρυξη «δίδυμων» εκλογών για τις 12 Δεκεμβρίου."
Ιδού η Ρόδος ,ιδού και το πήδημα πράσινα παπαγαλάκια.Τολμήστε το να μετρήσουμε τα κουκιά.Αλλά ξέχασα, εσείς οι "δημοκράτες" δεν περιμένετε να κερδίσετε τίμια,αλλά ελπίζετε στον εκλογικό νόμο Παυλόπουλου.Συγκεκριμένα το άρθρο από "ΤΑ ΝΕΑ" μας θυμίζουν:
"Κυβερνητικά στελέχη υποστήριζαν σχετικά ότι µε τις 8 µονάδες διαφορά που εµφανίζεται να έχει σήµερα το ΠΑΣΟΚ έναντι της Νέας Δηµοκρατίας, ο εκλογικός «νόµος Παυλόπουλου» (χαρίζει 50 έδρες µπόνους στο πρώτο κόµµα), µε τον οποίο θα πραγµατοποιηθούν οι εκλογές, θα δώσει και πάλι µια άνετη πλειοψηφία στο κυβερνών κόµµα, έστω και αν αυτή είναι ελαφρώς µειωµένη σε σχέση µε την πλειοψηφία που σήµερα διαθέτει. Επισήµαιναν ακόµη ότι µια πρόωρη προσφυγή στις κάλπες τον επόµενο µήνα θα µπορούσε να επιτείνει τα εσωκοµµατικά προβλήµατα της Νέας Δηµοκρατίας, καθώς λογικά, ο πρόεδρος του κόµµατος Αντ. Σαµαράς δεν θα άφηνε να χαθεί η ευκαιρία για να εκκαθαρίσει το κόµµα από βουλευτές που δεν πρόσκεινται σ’ αυτόν, αλλά λ.χ στην Ντόρα Μπακογιάννη."
Το μόνο που δεν υπολογίζουν είναι η οργή του κόσμου, πέρα από τις κάλπες.Ο Νοέμβρης και ο Δεκέμβρης του 2010 πρέπει να αποτελέσουν μήνες αντίστασης και πάλης του λαού.Η κάλπη των εθνικών εκλογών αν γίνουν δεν πρέπει να βγάλουν αυτοδύναμο ΠΑ.ΣΟ.Κ. Και όποιο αποτέλεσμα και αν βγει ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να μάχεται για την κατάργηση του μνημονίου και για την εγκατάσταση λαϊκής εξουσίας. 

RED STAR


Διαβάστε περισσότερα: http://kke4ever.blogspot.com/2010/10/e-red-star.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Kke4ever+%28K.K.E4Ever%29#ixzz13q30ZwAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου