Σελίδες

30 Ιουλ 2011

Κρίση … χρέους made in … USA !


ΑΠΟ : Faros
Μεγάλα ερωτηματικά έχουν γεννηθεί από την λεγόμενη “κρίση χρέους” στις … ΕΠΑ !!!
Ναι, ναι !
Όχι στην … Ελλάδα, αλλά στις … ΕΠΑ !
Η προσπάθεια του προέδρου Ομπάμα, να αυξήσει την … οροφή του δημόσιου χρέους της χώρας του, πάνω από τα 14 τρις δολλάρια (έτσι είναι;), ώστε αυτό να είναι … αποδεχτό, βάζει σε δοκιμασία όλον τον λεγόμενο “ελεύθερο” κόσμο !
Είναι φανερό, ότι καμία μα καμία συζήτηση δεν γίνεται στις ΕΠΑ για μείωση του χρέους, ίσα – ίσα, όλοι μιλάνε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα, αυτό θα αυξηθεί, με δραματικούς μάλιστα ρυθμούς !
Ο στόχος της κυβέρνησης του Ομπάμα, που φυσικά και εκεί εκφράζει την ντόπια ολιγαρχία του πλούτου, ομολογείται ότι είναι απλά να “αλλάξει την ταχύτητα με την οποία το χρέος αυξάνεται” !
Από στιγμή σε στιγμή, αναμένεται μεγάλη ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ της αμερικάνικης οικονομίας, ως μια καθαρή, ξεκάθαρη θα λέγαμε, ΑΠΟΤΥΧΙΑ της αμερικάνικης πολιτικής – που τόσους οπαδούς έχει και στη χώρα μας.
Και, φυσικά, μια αποτυχία της αμερικάνικης οικονομικής πολιτικής, αποδεικνύει περίτρανα και την ΑΠΟΤΥΧΙΑ του Πολιτικου Συστήματος στη Μέκκα του Καπιταλισμού !
Αφήστε που κυκλοφορούν και κάποια σενάρια που κινούνται στα πλαίσια της πλήρους και οριστικής χρεοκοπίας του παγκόσμιου (εξ αιτίας της κρίσης στις ΕΠΑ) καπιταλιστικού συστήματος.
Όχι βέβαια ότι αυτό μας … “πονάει”, αλλά, ρε παιδί μου, ας ετοιμαζόμαστε …
Για όλα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου